Ezzel mit akart mondani?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Úgy érzem, hogy én is bejövök neki, de nem igazán merek lépni. Megkérdeztem tőle, hogy bejövök-e neki, és azt válaszolta, hogy szimpi vagyok. Ezt úgy értette, hogy szimpatikus vagyok mint bármelyik más fiú, vagy bejövök neki?2014. ápr. 20. 00:30
1/5 anonim válasza:
hát öregg... nehéz igy emgmondani ... mert ezt gondolhatta komolyan vagy gondolhatta ugy is h jolvan nem akarom megbántabnii.. lényeg h legyél vele minnél többet sé ha ő is szeret veled lenni akkro tuti nyert a dolog :D
2/5 anonim válasza:
azt hogy bejössz neki.. de apukám miért kérdezel ilyet hogy: bejövök neked, stb..
elrontod az egészet
3/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ő kérdezte meg tőle, és én visszakérdeztem.
2014. ápr. 20. 01:51
4/5 A kérdező kommentje:
És szeret velem lenni, ezt már többször is szóvá tette. Mikor együtt vagyunk, látszik rajta, hogy jól érzi magát. Sokszor megnevettetem, de szoktunk komolyabb dolgokról is beszélgetni.
2014. ápr. 20. 01:53
5/5 anonim válasza:
Nagyon bejössz neki a körülmények leírása alapján. De ezt nem szeretik nyíltan kimondani.
Mindenképp nyomulj tovább. Sőt szerintem nem kell foglalkozni a másik reakciójával. Ne lassú víz partot mos-kodj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!