Hogy is van ez a kémiával? Én miért csak a csúnya lányokat vonzom?
Az van pl egy szórakozóhelyen, hogy a csinosabb lányok kb észre sem vezsnek...ha véletlen szemezek is velük, egybol elkapják a tekintetüket, vagy felültetnek.
Míg az átlag, vagy átlag alatt (mondjuk ki csúnya) lányok rendszeresen szemeznek velem, keresik a tekintetem, elpirulnak, sőt gyakorta kezdeményeznek is!
Ez mind szép és jó, de nekem ők nem jönnek be, így kedvesen el szoktam utasítani. Rendszeresen ez a helyzet egyébként, hogy a tényleg csunyacska lanyok találnak meg, noha én nem tartom magam rettenetesen randa gyereknek...
(fekete haj, barna szem, borosta, erős alkat, kondizom, úszom, futok, 178 cm, 77kg)
Kezdek gyanakodni a kémiára. Hogy az ember amit kibocsájt feromonokat ugye párválasztás stb 1000 éves dolog, hogy ezek "vonzák" be az iylen lányokat, és a természet valamiért mindenáron, csúnyácska lányt akarna "rámtukmálni"...
Remélem szerinted nem olyan egy átlagos lány mint a következő kérdést feltevő szerint:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__558..
az első oldalon akik voltak, azok már átlagon felüliek szerintem :)
de ha nem is olyan jó, mint ők, még az is bőven belefér
hat ez a linkelt kérédsénél amire ő 6-7 eket adott nálam máár simán 9-10 pontos csajok :)
csak az simerőseim között tudok mazsolázni, nah msot belölük meg nem akarok ide kitenni képet, hogy ki a csúnya....neten egyenlőre nemigen talalok...
nah ékes példa:
rendszeresen bepróbálkoznak az iylen csajok. nehogy valakie rre aztmondja hogy átlag, mert biztos saját kezűleg metélem körül magam..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!