Hogy is van ez a kémiával? Én miért csak a csúnya lányokat vonzom?
Az van pl egy szórakozóhelyen, hogy a csinosabb lányok kb észre sem vezsnek...ha véletlen szemezek is velük, egybol elkapják a tekintetüket, vagy felültetnek.
Míg az átlag, vagy átlag alatt (mondjuk ki csúnya) lányok rendszeresen szemeznek velem, keresik a tekintetem, elpirulnak, sőt gyakorta kezdeményeznek is!
Ez mind szép és jó, de nekem ők nem jönnek be, így kedvesen el szoktam utasítani. Rendszeresen ez a helyzet egyébként, hogy a tényleg csunyacska lanyok találnak meg, noha én nem tartom magam rettenetesen randa gyereknek...
(fekete haj, barna szem, borosta, erős alkat, kondizom, úszom, futok, 178 cm, 77kg)
Kezdek gyanakodni a kémiára. Hogy az ember amit kibocsájt feromonokat ugye párválasztás stb 1000 éves dolog, hogy ezek "vonzák" be az iylen lányokat, és a természet valamiért mindenáron, csúnyácska lányt akarna "rámtukmálni"...
Nagyok az elvárásaid kérdező, ráadásul nagyon sötét is vagy.
Arról, hogy egy pasi szőrös, arról ő nem tehet. Most egy pasi ne borotválja már a lábát. Az arcszőr meg nagyon is vonzó tud lenni.
Ha pattanásos, az ellen sem mindig lehet tenni, ismerek olyanokat, akik akár mit csináltak, nem tudták elmulasztani a pattanásaidat.
És attól, hogy valaki "kocka" nem jelenti azt, hogy buta, értéktelen ember.
A függőség ott kezdődik, hogyha minden nap csinálod, de az ideje nincs megadva. Az én párom is szokott játszani, sőt, nagyon jó kis közös program, amikor egymás ellen/egymással játszunk.
áljatok már fel, és próbáljatok már meg a mai világba ismerkedni! nehogyaztmond már, hogy nem a külselyét nézed meg egy embernek először? nah ne etessetek it a f/sággal...
nah faxa, akkor ezek szerint nyilvan az értékrendem nincs helyén...de így akkor si marad a magány, mert eddig akkor nyilván cska szerencsém volt az exbarátnőimmel, akik azért igenis külsőre is megfogtak! :)
abban igaza van a kérdezőnek, nem kellene leszólni miatta, hogy a külsőt nézzük meg először...
képzeljétek csak el, egy buliban vagytok és ismerkedni akartok. kihez mész oda, egy helyes, aranyos csajhoz, vagy egy 100 kilós csajhoz?
a belső meg majd később kiderül. ha a csinos csajnak szar a belsője, hát majd nem beszél vele többet, max megdugja. de előbb-utóbb talál egy belsőleg is megfelelő, helyes lányt. meg mi értelme együtt lenni valakivel, ha nem vonzódsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!