Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a bunkók kellenek az...

Miért a bunkók kellenek az összes lánynak?

Figyelt kérdés
Esküszöm már 6.óta tetszik egy lány de csak a barátjának tart. Van egy bunkó osztálytársam naponta cseszeget de mégis annak a lánynak a barátja aki nekem tetszik nem tanul jól hülye eröszakos de mégis ő kell neki ez miért van ? Rontsam le én is a jegyeimet vagy mi? Segítsetek léci!
2014. máj. 8. 15:05
1 2
 11/14 Noydra ***** válasza:

Senkit nem érdekelnek a suliban szerzett jegyek. Ha stréber vagy, az inkább mínusz, mint plusz...

Ha piszkálnak, azt jelenti nem mersz kiállni önmagadért.

És igen, csúnyán általánosítassz. Vannak normálisak is, hidd el.

2014. máj. 8. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerinted hogy álljak ki 170cm 76kg én meg 159cm 40kg. És már bocsánatot kértem az általánosításér. Egy ütés vagyok neki.
2014. máj. 8. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:
2014. máj. 8. 17:33
 14/14 PearlDiver ***** válasza:

Kiállni magadért nem akkor kell, ha te vagy a legerősebb bika a faluban. A bátorság független a testalkattól, pont a félelem legyőzéséről szól. Ha ez a srác tényleg ekkora tirpák akkor az erkölcsi előny nálad van. Ha még elkezdene verekedni veled, önmagát írná le.

A lány meg nem érdemel meg téged, ha a köcsögök jönnek be neki.

2014. máj. 9. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!