Egyre inkább kezdik elveszíteni a férfiasságukat. Metroszexuálisak, lassan többet foglalkoznak a kinézetükkel mint a nők. És ritka, nagyon nagyon ritka aki tud bókolni és figyelmes akár csak minimálisan is. És igen, a nők a másik fele. Ezek a generációk pusztulásra vannak ítélve...
Tekintettel arra, hogy annak tartom magam, egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy másik is vannak rajtam kívül... durva lenne, ha nem így lenne. Igen is vannak, szerintem Te is tudod. :)
2014. máj. 7. 23:54
12/22 anonim válasza:
Nincsenek, elüldözték őket a nők.
2014. máj. 7. 23:55
13/22 anonim válasza:
És mit kapok cserébe XDDD
2014. máj. 7. 23:55
14/22 anonim válasza:
Ha valami nem tetszik, feküdj le aludni
2014. máj. 8. 00:00
15/22 anonim válasza:
Ne felejtsük el, hogy a nők is teljesen megváltoztak és annyi meg annyi férfi(as) tulajdonságot vesznek fel manapság, ami teljesen megzavarja a tradicionális férfi/női szerepkör egymáshoz viszonyulását. (csak pár példa: eltűnik a szoknya, nők a volánnál, az intellektuális női szerepkör erősödése, feminizmus és társai...) Hát ember legyen a talpán, aki követni tudja ezeket a szerep kiteljesedéseket, nem csoda, hogy megbolondul a férfiember és nem érzi azt, hogy egy nő tényleg nő a 21.században is!?
2014. máj. 8. 00:02
16/22 anonim válasza:
Egyszer régen pontosan kb 5 perce
feltette e költöi kérdést
melyben az igazságot kereste,
A valászt melynek nincs logikája
A választ melyben tükrözödik a kérdező logikája
De lásd kivel van dolgod
Lehuzom a gatyám a fehérjém kiontom
Nem lesztöbbet kérdés mert itt a válasz
A kérdésedet hím szaftal telepumpáltam
Egy normális férfi :)
2014. máj. 8. 00:08
17/22 anonim válasza:
vannak.
"lassan", meg "még"...
mert azok hova lettek, akikről te beszélsz? ő volt nagypapa kiskorában?
menj ki a dzsungelbe, és keressél magadnak. ne szerezzél, csak keressél. sok sikert.
N
2014. máj. 8. 00:10
18/22 anonim válasza:
Felkeltem, majd asitas kozben megvakartam tokeimet,
kicsoszogtam a konyhaba, hogy fekrakjam a kv-t foni. Borostas arcomat kozben hideg vizba martottam a furdoben. Torolkozes kozben befingottam egy nagyot, amin kedvesem elrohogte magat. A kv lefott - uvoltotte felem, rohanasom kozben labaim koze szorultak golyoim, de meg sem vakkntam. Osszeszoritott fogakkal mondtam, h mindjart viszem dragam. Na, eleg ferfias vagyok?
2014. máj. 8. 00:14
19/22 anonim válasza:
Vannak. Én is az vagyok.
2014. máj. 8. 05:37
20/22 anonim válasza:
Itt vagyok, de hogy minek? Lehet több esélyem lenne bunkó parasztként...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!