Akik a Balatonnál élnek! Szezonon kívül milyen a napi élet? Igaz, hogy halott ősztől-tavaszig minden? Pl. Balatonfüred, Siófok, Zánka, meg ilyen nagyobb nyaralóparadicsomok?
Figyelt kérdés
kor, nem jöhet.2014. máj. 7. 11:29
1/7 anonim válasza:
mint minden egyéb nyaralós helyen
2/7 anonim válasza:
Füred nem rossz azért. Attól függ, mit akarsz csinálni?
3/7 anonim válasza:
turisták nincsenek ha erre vagy kíváncsi. de azért az ott élők akkor is mennek dolgozni.
4/7 anonim válasza:
Én ugyan nem ott élek, de van egy haverom, aki igen. Így van, szezonon kívül kb halott a hely, csak a helyiek járnak dolgozni, olyan cégekhez, amik nem szezonálisan működnek.
5/7 anonim válasza:
én laktam siófokon nyáron annyi ember van mint a dög,teli külföldiekkel...
hát télen nincs nagy forgalom,csak a lakosok
6/7 anonim válasza:
én személy szerint utálom nyáron kívül. borzalmasan lehangoló, és még a korcsolyázási szezonba is egy kalap szar. unalmas és semmilyen, hamar megunnád ha itt laknál, én ahhoz képest hogy füred mellett lakok 2x voltam tavaly strandon, inkább végig pesten voltam... 18/L
7/7 anonim válasza:
attól függ,mit értesz "halott" alatt..?
nyilván nincs olyankor disco minden sarkon mint nyáron,de én pl pont a tavaszt szeretem-amikor már jobb idő van de még nincs tömeg,és nyugodtan lehet a parton/hajóállomáson/parkba sétálni.
és elégsokszor vannak a városban is rendezvények
30/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!