Rékcsi kérdése:
Van itt olyan pasi? (lent)
Figyelt kérdés
Aki akár még fizetni is azért h randizhasson egy lánnyal, h legalább kipróbálja milyen egy randi?2014. máj. 7. 09:01
11/19 anonim válasza:
Minden eddigi randin én fizettem a csajnak mindent. Nem kell nagy dolgokra gondolni.
32F
12/19 anonim válasza:
Mit értesz "randi" alatt? Ha a dugást, olyan pasi biztos hogy van ha jól nézel ki. De ha csak sima randit, olyan már kevésbé.
13/19 anonim válasza:
Mi van még benne az árban ? És azért kéne mutatnod itt néhány pucsítós képet is... :-D
14/19 anonim válasza:
kérdezd anyádat ő tud jobbat is.
15/19 anonim válasza:
vagy állj ki mellé :D ott a pénz nem randiban.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam semmi szexre, de annyi itt az önbizalom hiányos srác, akik nem mernek senkit randira hívni, h szeretnék nekik segíteni, de viszont kell a pénz, mert a RockPart fesztivál jegyre már meg van a pénz, de kéni költőpénz is.
2014. máj. 7. 15:46
17/19 anonim válasza:
3ra mindenki egyszerre! 1...2...3..QRVAAAA
18/19 anonim válasza:
Na de most ki akar egy ilyen lányt randira hívni? A szerelem nem üzlet. Ha már üzlet akkor meg minek randi? :D
19/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kurtizán, nem lenne semmi sz*x... Én azokra gondoltam akik nem mernek elhívni egy csajt se randira mert nincs hozzá önbizalmuk, de ha így randizhatnának akkor esetleg lenne bátorságuk rendesen is :)
2014. máj. 7. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!