Belefér két nő egy fiú életébe?
Figyelt kérdés
Két nővel találkozgatom, az egyik nem akar kapcsolatot (azonban jól elvagyunk) és nem tudja hogy rajta kívül van még valakim. A másik tudja hogy találkozgatok az elsővel, és mondtam is neki hogy ne élje bele magát semmibe de szívesen vagyok vele is. Egyik sem a barátnőm, szabad vagyok. Így elméletileg nem teszek semmi rosszat hogy két lánnyal kavarok. Igaz? Ti mit gondoltok?2014. máj. 6. 01:38
2/11 anonim válasza:
Így, hogy mindkettő tudja az igazat, rendben van.
3/11 A kérdező kommentje:
Egyik sem terhes. És az első nem tudja hogy mással is találkozgatok. De ha rákérdezne, elmondanám neki az igazat.
2014. máj. 6. 01:53
4/11 A kérdező kommentje:
Viszont magamtól nem szívesen mondom meg neki, hogyha nem kérdezi.
2014. máj. 6. 01:54
6/11 anonim válasza:
nem. ha megfertőzi egyiket a másik, vagy ők is még 4 sráccal dugnak és mindenki éces lesz, akkor majd nézel mint borjú :D
7/11 anonim válasza:
ez csak akkor tisztességes, ha az elsőnek is elmondod
ha nem akar kapcsolatot, nem szólhat ellene, de te se titkolózol
ha mindkét lány tud róla, akkor belefér, különben meg nem
8/11 anonim válasza:
teljesen jo
mig egyik a masikrol nem tud
9/11 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok, kösz a kommenteket. :) #6: Senki nem fog megfertőzni senkit. #7: Nehéz beismernem, de a te tanácsod felé hajlok. Még ha rosszul is jövök ki a végén az egészből.
2014. máj. 6. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!