Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl jó pasi vagyok mit csináljak?

Túl jó pasi vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
egyszerūen nem kellek a lányoknak mintha úgy éreznék hogy nem hozzám valóak mert túl helyes vagyok. mit tehetek ez ellen?
2014. máj. 5. 17:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az ilyenek mindig a kövér pattanásos hangemberek.

Milyen érdekes h a GYK tele van jó pasikkal de képet egyik se rak be. Mer annyira jó pasik h a külsejüket se vállalják fel.

És a lányoknak valszeg azért nem kellesz mert beképzelt buta ronda ember vagy. Ugyanis aki helyes annak nem kell külső megerősítés, mert kapja az ajánlatokat. Pláne nem egy arctalan anonim fórumra rakja ezt ki. Ja és aki tud valamit az általában szerény. Nem mint te.

Őszintén az egyetlen amit a magadfajta iránt érzek az a szánalom.

Mondjuk rám már mondták h helyes vagyok de ettől még nem vok egoista csak elfogadom.

Ja és én vállalom is magam.

Ez én vagyok

[link]

Ez meg te lehetsz.

[link]

2014. máj. 6. 00:59
 22/27 anonim ***** válasza:
21. nekem nem ez jött át a kérdésből, hanem inkább ironikusnak tünt, és én humorosnak és egyéniségnek gondolom a kérdezőt. Az pedig hogy külsőre kinek ki tetszik az nagyon egyéni, pl. Te nem nézel ki rosszul, de mégse jönnél be nekem, különösen ezzel a letromfolos szövegeddel. Van valakinek egy eredeti ötlete, szórakoztató, és akkor Te végig fölé akarnál kerekedni, a kinézetettel, amikor végülis abszolut nem erről szól ez az egész, szerintem.
2014. máj. 6. 09:24
 23/27 anonim ***** válasza:
22-es kérlek nézd már meg a kérdező hozzászólásait, ha szerinted ez irónikus, akkor nem tudod mi az az irónia.
2014. máj. 6. 10:35
 24/27 anonim ***** válasza:
Én nem kívánok senki fölé kerekedni csak ha annyira meg van róla győződve h jól néz ki akkor vállalja fel.
2014. máj. 6. 12:39
 25/27 anonim ***** válasza:

23-as én csak a kérdést olvastam el, meg az utolsó hozzászolást, most néztem meg a kérdező válaszait, kissé agresszivek,kiégetnek tünik, de ugyanakkor meg ha nem is önti ehető formába, de igaza van.

24-es nekem nem arról szólt az egész, hogy ki hogy néz ki, hanem a kérdező szerint nincs vele semmi gond külsőre és a lányok viszont elkerülik, valami ilyesmit értettem az egészből, és a kérdése hogy mit tehetne hogy a lányok ismerkedjenek vele.. de lehet egész más a mondanivalója, lehet csak unatkozott azt bedobta a témát hülyeségnek. Itt a gyk-n elég sok ilyesmi kérdést olvastam, hogy a fiúk panaszkodnak, hogy nem tudnak megismerkedni lányokkal, nincs barátnőjük stb..lehet ezt a témát akarta kicsit körbejárni. Szerintem fő gond, nincs elég önbizalmuk a fiúknak, nem probálkoznak eleget, nincs társaságuk, nincs igazán hobbijuk amit szabadidejükben szivesen csinálnának, aztán jópár elutasitás után magukba zuhannak és elkezdik önmagukba keresni a hibát, főleg a külsejükbe, holott csak kicsit edzettebbnek kéne lenniük lelkileg, és az elutasitásokat lazábban kezelni.

2014. máj. 6. 13:08
 26/27 A kérdező kommentje:
21 XDDDD
2014. máj. 7. 18:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom a magadfajta szüzekre.
2014. máj. 7. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!