Van egy pasi, aki néha bejön hozzánk az üzletbe és gyakran veszem észre, hogy néz. Én próbálok nem rá nézni, de észreveszem, hogy néha rajtam bambul. Miért nem lép ha tetszem neki? Ha meg nem akar semmit miért néz? 28/N
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 12:02
2/14 anonim válasza:
Lehet, hogy valami NEM tetszik neki rajtad - egyesek azt is meg szokták bámulni. :)
3/14 anonim válasza:
Ugye 8 az a 28? Mert ha nem, akkor pont ez a válasz...nem vagy olyan értelmes, hogy leszólítson...azon agyalsz, hogy mikor merre néz, és az vajon mit jelenthet...aha...
4/14 anonim válasza:
Mert tudod ő azt nagyon jól tudja, hogy naponta 2859-en néznek így rád, és úgy van vele, hogy nem akar "sorban állni" nálad.
5/14 anonim válasza:
"Én próbálok nem rá nézni", talán ezért?!
6/14 A kérdező kommentje:
Hát próbálok nem ránézni, mert a pasi vékonyabb nálam. Amúgy meg.
Csak azt nem értem, hogy a pasik mitől félnek? Maximum nemet mondanak nekik, ennyi. Mi ez a töketlenség?
2014. máj. 5. 12:13
7/14 anonim válasza:
A 78. "nem" után tudod idővel belefásulunk, szerintem ő is így van vele.
8/14 anonim válasza:
Ha már a tekintetedből kivehető a "kopj le lúzerkém" vagy a "jaj, hagyj már békén te puhap*cs" érzés akkor mégis miért kellene odamennie?
Women logic...
9/14 anonim válasza:
"Hát próbálok nem ránézni, mert a pasi vékonyabb nálam."
Mi van?!
10/14 A kérdező kommentje:
Vékonyabb a pasi nálam, nem alacsonyabb, csak vékonyabb.
2014. máj. 5. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!