Engem miért nem próbál senki felszedni?
Nem vagyok ronda. Talán zárkózottnak tűnök, de az se annyira. Unom már, h vagy neten van valami, vagy vadidegenek füttyöngetnek be és ennyi. Miért nem lehetne az, h valakinek tényleg tetszek és merjen lépni?? Én mindig majd' megvadulok azért, aki tetszik. Engem viszont mindenki elszalaszt.
24N
Sziasztok!! Jajajj köszönöm a sok privátot, de nem ismerkedési céllal írtam ki, remélem nem haragszotok meg rám.:S Mindenkinek puszi érte!
Szóval nem tudom, mi a gond, volt már kapcsolatom, de úgy, h az illető rámakaszkodott kb, de az is tökre későn a mai tinikékhez képest ugye..
Szóval igen, lehet többet kéne kezdeményeznem, de én inkább jelezgetek. Amit viszonoznak, de nem jönnek oda.:(
(Buliban részeg fiúk igen, de az más tészta.)
Kérdező, hogy mentsük a helyzetet: ha küldesz nekem egy privit azzal a szöveggel, hogy 'száraz vidraköpet', akkor úgy veszem, hogy szeretnéd ha felszednélek.
Ez így sztem korrekt és félreérthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!