Mennyire vennétek gáznak, ha valakitek facebookon magával beszélgetne? 20/F
Figyelt kérdés
Egy csaj meglátta, hogy magamnak írogatok hogy szeretlek <3 szívecskéket, meg hogy te vagy a mindenem, de csak azért csináltam hogy megnézzem milyen lenne ha valaki ilyet írna nekem.2014. máj. 4. 22:14
1/8 anonim válasza:
Manapság sok a beteg ember, én nem csodálkoznék már ilyenen.
2/8 anonim válasza:
én is szoktam magamnak írogatni tudod praktikus funkció ha pl egy linket el akarsz menteni ha nem otthon vagy pl vagy más gépét használod vagy akármit felírsz úgy és nem felejted el.
4/8 anonim válasza:
senkit nem érdekel a facebook. mindenki csak a saját hülyeségeivel van elfoglalva.
5/8 anonim válasza:
Nem gáz. Szeretted volna megtapasztalni, hogy milyen ha ilyet kapsz. Ezért nem fogunk megkövezni.
7/8 anonim válasza:
nem is tudtam, hogy saját magamnak is tudok írni...
8/8 anonim válasza:
Szerelmet is vallasz magadnak? Az is érdekes lehet, nem?
A csajt meg felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!