Miért baj az, ha egy lány megkérdezi, hogy mit dolgozik a srác?
Figyelt kérdés
Miért az az első gondolat, hogy azért kérdezi, mert ennyire anyagias és érdekli mennyi a srác fizetése? Miért ennyire paranoiásak ennyien?
Csak próbálná megismerni a másikat, nem? Vagy ez egy abszolút elhanyagolható szempont ismerettség szempontjából, hogy mivel is foglalkozik az, akivel esetleg kapcsolatot szeretne az ember?
2014. máj. 4. 19:28
11/14 anonim 

válasza:

Akkor a második vagy a harmadik. Nem mindegy? Igen én többet tudok mint te. Mivel lányokkal, nőkkel beszélgetek és akik ezt a kérdést feltették mind az elején!!!! Nem a közepén hanem az elején;)
Szóval felesleges ezen vitatkozni. Egy nő annyit kérdez amennyit a macska eszik. Az hogy milyen szándékkal kérdezi valaki az lehet két irányú, de ezt mindig az elején tisztázzátok.
12/14 anonim 

válasza:

Szerintem én beszélgetek többet lányokkal, mint te, és hogy mennyit kérdeznek is jobban tudhatom, te max azokkal beszélgettél, akik nagy kegyesen szóba álltak veled valamiért. Az ilyen jellegű általánosításaidat pedig nyugodtan varrasd a bőrödre, hogy mindenki tudja mi a véleményed, ne név nélkül írogass. Sokkal nagyobb sikered lesz. Ja, nem. A passzív-agresszív szmájlidon pedig nagyon jót nevettem.
13/14 anonim 

válasza:

Váu médiummal van dolgunk. Te nyertél:D Te több nővel jah:D Csá!
14/14 anonim 

válasza:

Látom, érveket nem tudsz felhozni, csak a sértegetés megy. Ez mondjuk csak rólad árul el pár dolgot. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!