22 éves lány vagyok. Mi okból kifolyólag vonzódnak hozzám a 35-36 feletti pasik?
Jaguarnak is igaza van.
De az is benne lehet a pakliban, hogy te sem veszed észre a veled egykorúakat, mert nem is biztos h észre akarod.
FRISS HUSI
A fiatalkas külsőd naivságot sugallhat=könnyű préda.
Igen, ezt a kérdést én is többször feltettem magamnak akkoriban.
Főleg azért, mert nagyon gyerek fejük van és 35 feletti fejjel még mindig kb. 18 évesek. A másik fontos indok: a szüleik nagyon nyomják már az addig elhanyagolt kölyköt, hogy jó lenne már családot és unokát csinálni.
Mindkét esetben az a nagy veszéy feléd nézve, hogy ha még be is fogod vállalni valamelyiket, akkor 5-10 évig el fogtok lenni, de azután nagy valószínűséggel egy fiatalabbra le fog téged cserélni, hiába hordtak ki és nevelted neki a gyerekeket.
Nagyon ritka az a srác, akinek őszinte érzelmei vannak ilyenkor, a 95%-uk már stratégiákkal teli gondolja az életét és tele van számításokkal.
Ez a korosztály még könnyen elcsavarja a veled egykorúak fejét, kihasználva a naivitást. Természetes hogy Veled is próbálkoznak.
Viszont engem jobban aggaszt hogy 22 évesen nem bagóznak rád a kortársaink. Szerintem nem egy helyre járunk... :D
De!!! Az is lehet h csúfság vagy és csak az idősebbeknek kellesz mert megelégszenek veled is. :)
Te viszont azt hiszed magadról h szép vagy , biztos hazudik a tükröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!