Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Orvosokkal, jogászokkal,...

Orvosokkal, jogászokkal, mérnökökkel miért nem sikerül megismerkednem? L/28

Figyelt kérdés

Főiskolát végeztem,értelmes lánynak tartom magam,és szeretném ha a párom is hasonló értelmi szinten lenne,mint én.

Régóta próbálkozom ismerkedni,de mindig azok találnak meg,akik sokszor még helyesen sem tudnak írni.(nem bántásból,de én nem tudok felnézni olyasvalakire,akiről süt a butaság.)Egyszerűen nincs közös témánk,nem tudunk olyan szinten beszélgetni,ahogyan szeretnék.Remélem értitek miről van szó.

Hol ismerkedhetnék meg korban hozzám illő, intelligens férfiakkal?

2014. máj. 4. 12:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

10-es, csak poénból kérdem, de nem jutna eszedbe azt tanácsolni, hogy személyiség alapján válasszon?

Tényleg nem kötekedni akarok és te is nyilvánvalóvá tetted, hogy mi számodra is a 'fontos' egy férfiban, csak úgy érdekelne.

2014. máj. 4. 12:32
 12/23 anonim válasza:

Először is olyan körökben kell mozogni!Nem tudom milyen végzettséged van,de már én pl. Mérnöknek tanulok és már egyetem alatt olyan körökben mozgok...

23/F

2014. máj. 4. 12:34
 13/23 anonim ***** válasza:
a pasimnak diplomája van, nekem meg egy érettségim és egy szakmám. egyikőnkről sem süt a butaság, de a diplomától ő sem lett okosabb. ahogy te sem, legalábbis az írásod alapján ki merem jelenteni, hogy 28 évesen lehetnél kevésbé ostoba. sok sikert a kereséshez, remélem minden jogásznál, orvosnál és mérnöknél így adod majd elő magad.
2014. máj. 4. 13:00
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Te a főiskoláddal mégis hogy lennél "hasonló értelmi szinten" egy mérnökkel? :DDD Körülbelül ugyanakkora szakadék szokott lenni, mint amit te érzel, ha munkás társaságba tévedsz. Csak itt nyilván nem a te javadra.
2014. máj. 4. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Ne oltsátok már szegényt. :DD
2014. máj. 4. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Egy felszínes, egoista pitsa... egy okot mondj, hogy miért ne oltsam.
2014. máj. 4. 14:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Mert megbántod szegényt. :(
2014. máj. 4. 14:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Eleve ilyennek kéne lennie a társaságodnak amiben mozogsz, ha olyan képzett diplomásnak tartod magad.... nem vagy már te sem olyan hú de fiatal, szóval suli kizárva, max munkahelyen lenne esélyed, ha olyan pozícióba bekerülsz.

VAGY

elittárs . hú

2014. máj. 4. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Én értelmiségi körökben mozgok, de azért óriási különbség van egy mérnök, vagy egy jogász között. Messze nem mindegy... volt már jogász, építész, mérnök pasim is, de egyik sem igazán az én világom, az elvont humán értelmiséggel érzem igazán jól magam. :)
2014. máj. 4. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:
17: legalább elgondolkozik azon, hogy mit csinál szarul...
2014. máj. 4. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!