Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, ha egy lány 11 évvel...

Férfiak, ha egy lány 11 évvel fiatalabb nálatok az teljes mértékben kizáró tényező lenne?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, 29 éves. Én 18 vagyok. Amúgy teljes mértékben össszeillünk, nagyon hasonlítunk egymásra. Ugyanazokat a könyveket és zenéket szertjük, ugyanoda járunk szórakozni, hasonlóak a céljaink, az érétkrendünk, a stílusunk, a humorunk, az életfelfogásunk. Nem lehet ezt rendesen megfogalmazni, de tényleg olyan, mintha megtaláltam volna a férfi énemet. Nagyon jól el tudunk beszélgetni. Én a koromnál sok szempontból érettebb vagyok, ő meg sok szempontból fiatalos. Az életmódunk tulajdonképpen csak annyiban különbözik, hogy ő dolgozik és egyedül él. Én tanulok és a szüleimmel lakok. Amúgy nem tetszenek az idősebbek, amíg nem ismertem őt, addig el sem tudta képzelni, hogy egy ennyivel idősebb férfivel járjak. De ő tényleg minden szempontból tökéletes. Viszont nem tudom, hogy haverságnál akarhat -e többet egy 18 évestől. Nálatok egy ilyesmi korkülönbség teljesen kizáró tényező lenne?

2014. máj. 4. 00:00
1 2
 11/13 piriiiiii ***** válasza:

Kérdező, rettentően rossz helyen tetted fel a kérdést!

A Te elmédben kéne ezt feltenni, és Neked válaszolnod rá.

Nekem értelmesnek tűnsz, ahogy itt írsz, ami bár nem mutat meg mindent Rólad, ettől függetlenül sosem fog kiderülni, hogy hogyan reagált volna a férfi a közeledésedre, ha meg sem próbálod. Ne hallgass az gykes őslakosokra, akik nem is ismernek Téged.

2014. máj. 4. 00:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
.. hát én 23 vagyok a barátom 32 lesz, 9 év, munkahelyen ismerkedtünk meg. De 18 éves koromban nem tudom , nem kellett volna ennyivel idősebb pasi. de szerintem nem kizárható. Nem sok de van ismerősöm olyan aki azt hiszem tőlem egy évvel fiatalabb, 3 éve volt az esküvőjük talán van egy egy éves kislányuk, és azt hiszem a fiú 29 volt akkor. Tehát kb 10 év van köztük. és minden rendben. szóval van pozitív negatív véleményem is. Van egy barántőm akinek a párja negyven is elmúlt, a lány 22. Az már nekem alapból sok. Nem biztos, hogy a korra kell ráfogni, hogy egy kapcsolat nem működik de ez már rengeteg különbség. De szerintem az a 11 év, valamilyen szinten elfogadható. Az csakis attól a pasitól függ, hogy mennyire kezel téged felnőttként és, hogy te mennyire érzed magad erre felkészültnek.
2014. máj. 4. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem még egy ideig igen. :D

16/F

2014. máj. 4. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!