Férfiak, ha egy lány 11 évvel fiatalabb nálatok az teljes mértékben kizáró tényező lenne?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, 29 éves. Én 18 vagyok. Amúgy teljes mértékben össszeillünk, nagyon hasonlítunk egymásra. Ugyanazokat a könyveket és zenéket szertjük, ugyanoda járunk szórakozni, hasonlóak a céljaink, az érétkrendünk, a stílusunk, a humorunk, az életfelfogásunk. Nem lehet ezt rendesen megfogalmazni, de tényleg olyan, mintha megtaláltam volna a férfi énemet. Nagyon jól el tudunk beszélgetni. Én a koromnál sok szempontból érettebb vagyok, ő meg sok szempontból fiatalos. Az életmódunk tulajdonképpen csak annyiban különbözik, hogy ő dolgozik és egyedül él. Én tanulok és a szüleimmel lakok. Amúgy nem tetszenek az idősebbek, amíg nem ismertem őt, addig el sem tudta képzelni, hogy egy ennyivel idősebb férfivel járjak. De ő tényleg minden szempontból tökéletes. Viszont nem tudom, hogy haverságnál akarhat -e többet egy 18 évestől. Nálatok egy ilyesmi korkülönbség teljesen kizáró tényező lenne?2014. máj. 4. 00:00
11/13 piriiiiii válasza:
Kérdező, rettentően rossz helyen tetted fel a kérdést!
A Te elmédben kéne ezt feltenni, és Neked válaszolnod rá.
Nekem értelmesnek tűnsz, ahogy itt írsz, ami bár nem mutat meg mindent Rólad, ettől függetlenül sosem fog kiderülni, hogy hogyan reagált volna a férfi a közeledésedre, ha meg sem próbálod. Ne hallgass az gykes őslakosokra, akik nem is ismernek Téged.
12/13 anonim válasza:
.. hát én 23 vagyok a barátom 32 lesz, 9 év, munkahelyen ismerkedtünk meg. De 18 éves koromban nem tudom , nem kellett volna ennyivel idősebb pasi. de szerintem nem kizárható. Nem sok de van ismerősöm olyan aki azt hiszem tőlem egy évvel fiatalabb, 3 éve volt az esküvőjük talán van egy egy éves kislányuk, és azt hiszem a fiú 29 volt akkor. Tehát kb 10 év van köztük. és minden rendben. szóval van pozitív negatív véleményem is. Van egy barántőm akinek a párja negyven is elmúlt, a lány 22. Az már nekem alapból sok. Nem biztos, hogy a korra kell ráfogni, hogy egy kapcsolat nem működik de ez már rengeteg különbség. De szerintem az a 11 év, valamilyen szinten elfogadható. Az csakis attól a pasitól függ, hogy mennyire kezel téged felnőttként és, hogy te mennyire érzed magad erre felkészültnek.
13/13 anonim válasza:
Nekem még egy ideig igen. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!