Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, ha egy lány 11 évvel...

Férfiak, ha egy lány 11 évvel fiatalabb nálatok az teljes mértékben kizáró tényező lenne?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, 29 éves. Én 18 vagyok. Amúgy teljes mértékben össszeillünk, nagyon hasonlítunk egymásra. Ugyanazokat a könyveket és zenéket szertjük, ugyanoda járunk szórakozni, hasonlóak a céljaink, az érétkrendünk, a stílusunk, a humorunk, az életfelfogásunk. Nem lehet ezt rendesen megfogalmazni, de tényleg olyan, mintha megtaláltam volna a férfi énemet. Nagyon jól el tudunk beszélgetni. Én a koromnál sok szempontból érettebb vagyok, ő meg sok szempontból fiatalos. Az életmódunk tulajdonképpen csak annyiban különbözik, hogy ő dolgozik és egyedül él. Én tanulok és a szüleimmel lakok. Amúgy nem tetszenek az idősebbek, amíg nem ismertem őt, addig el sem tudta képzelni, hogy egy ennyivel idősebb férfivel járjak. De ő tényleg minden szempontból tökéletes. Viszont nem tudom, hogy haverságnál akarhat -e többet egy 18 évestől. Nálatok egy ilyesmi korkülönbség teljesen kizáró tényező lenne?

2014. máj. 4. 00:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen korban már nem kizáró. Nekem pont most vette feleségül a 31 éves barátom a 20 éves kedvesét szerdán :)
2014. máj. 4. 00:01
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

11 év nem lenne sok de ilyen korban még igen.

Te egy TINI vagy aki felnőttesnek hiszi magat és még nőnek sem igazan nevezhető ő pedig egy férfi.

2014. máj. 4. 00:01
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Első: ilyen korban 2 év is rengeteget számít.
2014. máj. 4. 00:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek vagytok. Vágjatok bele.
2014. máj. 4. 00:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Az én esetemben talán az algebrával ismerkedne komolyabban, szóval igen. Kizáró tényező:D
2014. máj. 4. 00:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha 11-22 lenne a felállás akkor soknak tartanàm...
2014. máj. 4. 00:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. F/25
2014. máj. 4. 00:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Az algebrával? Miért? 18+11 az tényleg 29. Más matek nem volt a kérdésemben. Amúgy köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 4. 00:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem lenne kizáró ok. 29F.
2014. máj. 4. 00:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Jó, azért egy 29 évesre ne süssük rá, hogy "fiatalos" csak azért, mert hasonló az érdeklődési köre egy 18 évessel. Egy 29 éves ember még szimplán fiatal.

Mindenesetre attól a bizonyos 29 éves férfitől kéne megkérdezned, hogy számára ez kizáró ok-e. Na meg magadtól...

2014. máj. 4. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!