Mit tehetnék még, hogy az önbizalmam növekedjen?
Elég sokat tettem a külsőmért. Régen több voltam vagy 25 kilóval. Mostanra eljutottam oda, hogy sok nő viszonylag helyesnek tart, de a legrosszabb esetben is átlagosnak mondanak.
Ettől függetlenül nem megy az ismerkedés. Nem vagyok elég társasági és beszédes. Állítólag a testbeszédem is azt sugallja, hogy nem is akarok ismerkedni. Pedig nem így van.
Ellehet velem beszélgetni amúgy - leginkább kettesben, társaságban nekem nehezebb -, de nekem az átlagosnál több idő kell, hogy valakiben eléggé megbízzak, hogy bensőségesebb beszélgetéshez.
Nem tudom, miért nem tudok szocializálódni. Talán hibába alakítottam ki egy vállalható külsőt, mert kísért a múltam, és nem tudom elhinni hogy tetszhetnék egy lánynak.
A fejemben sokkal nehezebb rendet raknom, mint a külsőmet javítani. De úgy látszik ha az előbbi nincs rendben, nem megyek sokra az utóbbival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!