Egy hozzám hasonló otthon ülős emberkének volna kedve beszélgetni? 15/L
Rendben,,,
Akkor 10 mondatban (/db) fejtsd ki a véleményed a következőkről:
-pingvinek vándorlása
-game of thrones 3. Évad
-halo 4
-könyvek vagy tv
-911 el kapcsolatos össze esküvés elmélet
-macska vagy kutya
-emberölés
-13évesen
o.O A trónok harcának az első két évadját néztem...valahogy nem kötött le annyira,hogy megnézzem,a harmadikat is,így nem folytattam :)
Azért választanám inkább a könyveket,mert a TV/PC tönkreteszi a 21.század mebereinke egymással való kapcsolatát...Viszont a könyvek fejlesztik a szókincset,sokkal több mindent lehet belőlük tanulni,mint egy IQ zsibbasztó VV szemét műsorból..:)
Macska vagy kutya...hmm...én inkább kutyás vagyok...a macskák egyébként is valamiylen szinten veszélyesek lehetnek némelyik nőre..meddőséget okozhat pl...+ szerintem csak addig aranyosak,amíg kicsik...viszont egy kutyus,...húséges,lehet vele sokat játszani,éés..IMÁDOM őket,mérettől,fajtától függetlenül :D
Elítélemaz emberölést...aki ilyet tesz,én úugyan aztadnám nekivissza,nem pedig pár év börtönt,hogy aztán folytathassa...-.- gusztustalan és narcisztikus dolog ilyet művelni...az összes gyilkos egy beképzelt,egoista......hánynom kell az iylen emberektől..
A többihez nem tudtam hozzászólni...de remélem némileg sikerült kielégítenem vágyaidat :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!