Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, melyik visszautasítás...

Fiúk, melyik visszautasítás esik rosszabbul: "nem vagy az esetem" vagy "van barátom"?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amelyik igaz a kettő közül.
2014. máj. 3. 13:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Rosszabbul esik az őszinteség, de inkább mondja meg a lány.
2014. máj. 3. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok, hülyeséget írtam. Szóval rosszabbul esik a nem vagy az esetem, de inkább legyen őszinte a lány.
2014. máj. 3. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
2014. máj. 3. 13:33
 5/13 anonim ***** válasza:
"nincs kecském"
2014. máj. 3. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Az első.
2014. máj. 3. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez kb. olyan, mint földön fekvő emberbe jobb vagy bal lábbal rúgj bele. A visszautasítás amúgy is fájdalmas, de akkor legalább már legyen őszinte a lány, és vállalja fel a dolgot. Sőt még az sem baj, hogyha a szemembe mondja, hogy ronda vagyok. Ezt már megszoktam, hiszen minden lány szemében ocsmány vagyok, de legalább nem is akarja szépíteni a dolgokat, és ez azért becsülendőbb.
2014. máj. 3. 13:35
 8/13 anonim ***** válasza:

hát én a van barátom szövegtől mászok falra...

el tudnam olyankor ásni magam...

mert ha nem vagy az esete az ok, de ha bejöttök egymásnak, de van valami nyomi kanja..akkor az már ugy gáz szitu...

2014. máj. 3. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Az esetek 90%-ban a "van barátom" ugyanaz az elutasítás. ritka amikor valóban van barátja.

De az első rosszabb.

2014. máj. 3. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:

de már miért lenne roszabb az első?!

nem jöhetsz be mindenkinek b/szod...természetes, ohgy van akinek nem tetszel, nagy dolog.

ha spontan ismeretlenül atlagos kulsovel odamész csajokhoz discoba pl, hogy szia, van pasid, 90% valoban ezt fogja mondani., csak mert nem simer, nem tetszel neki..meg stb stb...

2014. máj. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!