Úgy vettem észre, rengeteg pasi van, akik alig magasabbak tőlem, ha magassarkút veszek fel, úgy 164 vagyok,és olyankor nem zavar, sőt pont ideális, ha kicsit magasabbak.
Viszont a magas pasiknál már lehet, hogy hátrány, ha valaki ilyen kicsi? Ti hogy vagytok vele?
Én 155cm vagyok és soha nem tapasztaltam, hogy ez hátrány lenne, inkább előny. A fiúk (legalábbis, akiket én ismerek) szeretik az ilyen alacsony lányokat. A legtöbb barátomat az fogta meg bennem leginkább, hogy ilyen kicsi vagyok.
Meg imádom a magassarkúkat és így legalább nyugodtan hordhatom, nem leszek benne égimeszelő.
2014. máj. 2. 16:07
12/24 anonim válasza:
Akkor én a ritkább pasik közé tartozom, mert nem szeretem az alacsony nőket. Nálam az ideális magasság 165 cm-nél kezdődik.
2014. máj. 2. 16:16
13/24 anonim válasza:
Én 182 magas vagyok, és személy szerint odáig vagyok a tőlem jóval kisebb lányokért. Mint amilyen te vagy. Imponál ha 15-20 centivel alacsonyabb a nő. :)
25F
2014. máj. 2. 16:18
14/24 anonim válasza:
Nem vagy magas, de az én magasságomhoz ( 166 centi ), az ilyen magasságú lányok illenek. Mostani barátnőm is 160 körül lehet!
2014. máj. 2. 16:26
15/24 anonim válasza:
Én olyan 175-180 vagyok de egyáltalán nem zavarna, hogy "csak" ekkora vagy. Sőt külön imádom az alacsony csajokat. :D
26/F
2014. máj. 2. 16:49
16/24 anonim válasza:
195 vagyok, szamomra nem elony. Persze, ha emellett csinos vagy, es el tudunk beszelgetni, emiatt nem fogok meghatralni, de jobban szeretem a 170+ csajokat :)
2014. máj. 2. 16:54
17/24 anonim válasza:
Én 156cm vagyok és nagyon sok fiúnak tetszem, szóval nem hátrány. És sokszor mondják, milyen aranyos, hogy alacsony vagyok. Eddig mindegyik barátom 190cm körül volt.
2014. máj. 2. 17:37
18/24 anonim válasza:
Á nem kell ide a körítés, mondd ki, hogy a 170cm-es v ettől alacsonyabb "férfiakat" észre sem veszed, és alapból a 180cm vagy ettől magasabb férfiakkal kezdenél kapcsolatot. Ez nem meglepő, hisz alacsony férfi egyik nőnek sem kell, és ebben te sem vagy kivétel.
2014. máj. 2. 18:09
19/24 A kérdező kommentje:
nekem pont jó, hogy nem nagyon találok magamtól alacsonyabb srácot, így aki tőlem akár csak 4-5 cm-el magasabb, már esélyes, csak most megtetszett egy nagyon magas pasi, és amiatt a kérdés, eddig 190 körüli pasival még nem volt dolgom
2014. máj. 2. 18:12
20/24 anonim válasza:
az ágyban tuti nem lesz gond, ha meg szereted a magassarkút, akkor amúgy sem.. de szerintem magassarkú nélkül sem gáz
én személy szerint 192 cm vagyok, de nagyon tetszenek a pici lányok is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!