Ki ismeri azt az érzést, hogy "látta:" de nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Sírjuk ki magunkat egymás vállán. :D2014. máj. 1. 21:23
21/35 Szergej55 válasza:
Azok, akik a faszbúkon élik az "életüket". HEHE
22/35 anonim válasza:
Ilyenkor legszívesebben felrobbantanák egy atombombát, és 200-cal a falnak hajtanék. Szerencsére szökőévben vagy olyan nő, akinél ez zavar, a többinél nem izgat a dolog.
23/35 anonim válasza:
Ismerem, most is ezzel szembesülök.:( Még annyi sincs a parasztjában, hogy ne nyissa meg, és azt higgyem, még nem olvasta...
24/35 anonim válasza:
Igen, ismerem...sőt, még csak el sem olvassa, pedig nagyon jó viszonyban voltunk. A legrosszabb, hogy nem értem mi az oka, miért.(sírjunk együtt)
25/35 A kérdező kommentje:
Annyira félreérthetőek. :( Az ember lánya még azt hiszi, lesz valami és akkor "Látta:" :"((((
2014. máj. 2. 11:20
26/35 anonim válasza:
És vajon ki ismeri azt az érzést, amikor nincs időd/kedved egyfolytában a fb-on lógni és épp az utolsó percben jön egy levél, amire még épp annyi időd van, hogy elolvasod, hátha kivételesen fontos lenne, nem pedig csak egy unaloműző "csá, mizu van?" jellegű kis szösszenet, amire igazából bőven ráérsz pár óra múlva is válaszolni, mert meg se fordul a fejedben, hogy a másik megmerevedett tekintettel fogja órákon keresztül bámulni a "látta" feliratot és azt várni, hogy mikor érkezik válasz a "roppant fontos" üzenetére? Na, valaki?
27/35 anonim válasza:
Úúú, olyan nekem is volt... Írta, hogy milyen szép vagyok, meg dicsért, aztán szart rám. :/ Kicsit kiakadtam... kicsit. :D
28/35 anonim válasza:
Én nem ismerem az érzést, mert ha megnézem a facebookomat, akkor eleve van időm megnézni, tehát van időm válaszolni is. Az, hogy lusta vagyok, az más kérdés. Ettől függetlenül ez ugyanúgy tahóság, mikor a másikhoz eljut a közlendőm és nem válaszol. Írja azt, hogy pill, de a nem válaszolás...nos, az én olvasatomban nem nyerő.
29/35 anonim válasza:
Azért nem hittem volna, hogy a mostani fb generáció ennyire önérzetes, hogy világraszóló sértésnek és öriharinak veszi, ha a másik nem ugrik rögtön akkor, amikor a másik elvárja :) De gondolom amikor otthon anyu kéri, hogy takarítsatok ki, vagy vigyétek le a szemetet, azt egyből megcsináljátok, nem pedig csak "láttamozzátok" a felkérést :D ;-)
30/35 anonim válasza:
Azért nem hittem volna, hogy az előző generáció, aki mellesleg a legaktívabb facebook felhasználó világszerte, ilyen gúnyos kijelentéseket engedhet meg magának úgy, hogy a válaszolók közül csupán egyetlen ember írta meg a korát, és ezek alapján lesajnálhatja a maga által nevelt nemzedéket. De gondolom mikor a férjed/barátodat megkéred, hogy vigye le a szemetet, vagy takarírtson ki, és nem teszi, akkor nem leszel ideges a "láttamozás" ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!