Régen honnan tudták az emberek, hogy mikor van a nyitóbuli az adott helyen? Amikor még nem volt Facebook?
Mert ugye Flört, Palace nyitóra vagy komolyabb helyekre az ország legtávolabbi pontjairól is jönnek, ahol nincs kiplakátolva.
Honnan szerezték meg az információt?
Egy sima buli oké, mert ugye péntek szombaton mindig nyitva voltak nyáron, ahogy ma is.
De a nyári legelső nyitóbulit kérdeztem. :)
Kétség nem fér hozzá, hogy a Facebook kora előtt többet értek az emberi kapcsolatok.
Így néz ki egy Palace újsághirdetés 98-ból:
Akkoriban mindenki a Freee magazint vásárolta, onnan van a kép is
Áhhh mekkora Isten vagy!! Köszönöm szépen, hogy feltöltötted nekem!
Ezt az is látta az újságosnál aki nem vette meg. Így már minden tiszta. :)
Az ár pedig fel sem volt tüntetve, mert akkoriban ez nem volt kérdés. Aki akart az bement, került akármennyibe is.
De más világ lehetett.. :)
Tévéből.Meg létezett MSN meg Skype is ,ami sokkal értelmesebb volt,mint a sz_r fosbuk.Meg voltak magyar közösségi oldalak is régen ahova sokan jártak...
Egyébként nem értem (egyeseknél ezt a nagy face mániát.)
Én nem használok azt egyáltalán mégis ha valami érdekel,akkor meg tudom hamar.
Ugyanakkor nagyon szánalmas,hogy mindenki facen éli már a magán életét is.Sokan nem is járnak el közösségbe,csak ritkán.
Lehet mondjuk sok embert érdekel más magán élete,de én úgy vagyok vele,hogy sz_rok rá.Továbbá annak is örülök,hogy nem most vagyok tini.Nekem még volt normális tini korom,akkor még nem volt face meg ilyen baromságok.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!