Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki szerete...

Van itt olyan lány aki szeretettel és szerelemmel tartozni szeretne valakihez? Aki úgy érzi hogy hiányzik valami az életéből? 18f

Figyelt kérdés

Lehetőleg 18 év felettiek írjanak. Vagy olyan lány aki nem függ senkitől és önálló döntéssel rendelkezik.

Egy komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretni szeretnék egy olyan lányt aki arra vágyik hogy szeressék őt. Aki tartozni szeretne valakihez. Aki egy szebb életre vágyik. Aki mindennapjait szeretné azzal az emberrel tölteni aki nagyon szereti őt. Akivel kölcsönösen szerelemmel és szeretettel megbecsüljük egymást. Aki esetleg nem a partizásról hanem egy szeretetkapcsolatról, egy közös életről álmodik. Szeretnék egy olyan lányt aki olyan mint a testvérem,a legjobb barátom,és a szerelmem egyben akit tiszta szívből szerethetek és tartozhatok hozzá. Szeretnék egy olyan lányt akiben megbízhatok. Ha elesett vagy kilátástalan az életed akkor segítek,legyen ez bármilyen lelki/anyagi válság(AKÁRMI!)Az igazi kitartó szeretet amúgy is a bajban mutatkozik meg. Nem számít a külső sem soványság/kövérség. Nem érdekel a felszínesség. Egy komoly kapcsolat nem a felszínességen alapszik. Nem számít a múltad sem. Van egy kis családi vállalkozásunk, hogyha esetleg nincs munkád azt is meg lehetne oldani. Hogyha nincs hol laknod, arra is van lehetőség. Nyitott és szerető a családom. Hogyha egy olyan emberre vágysz aki a bajban a támaszod lesz,kitart hűségesen melletted akkor írj nekem. És adjunk egymásnak egy esélyt.

2014. máj. 1. 19:07
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne hogy akár itt is találhatok egy olyan lányt aki hozzám illik.
2014. máj. 2. 00:28
 22/52 anonim ***** válasza:
Hinni a templomban kell! :) Inkább menj biztosra és regizz fel egy társkereső oldalra vagy úgy is itt a hétvége és battyogj le a barátokkal egy bárba, szórakozóhelyre, kocsmába (a kocsmába nem csak alkoholista lányok járnak, hanem cukik és aranyosak is), vagy menj le a közeli parkba a kutyáddal, ha van és meglátod majd, hogy sok lány szívét megnyitja a négylábú csoda! :)
2014. máj. 2. 00:32
 23/52 A kérdező kommentje:
Kérlek hogyha van valami mondandód akkor azt privátban. Ne tedd tönkre a felhívásomat. Kérlek szépen.
2014. máj. 2. 00:35
 24/52 A kérdező kommentje:
És értékelem a lelkes segítési vágyadat. Nem tartalak rossz embernek.
2014. máj. 2. 00:36
 25/52 anonim ***** válasza:
Bár semmi esélyed nincs itt, azért nem akarom tönkre tenni a semmit! :) Hajrá! :)
2014. máj. 2. 00:37
 26/52 A kérdező kommentje:
Nem én lennék az egyetlen aki itt megtalálta a párját.
2014. máj. 2. 00:46
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene egy kicsit lazábban venned? VAn sok ilyen lány, de azokat mind megijeszted ezzel a nagy hogy is mondjam kitárulkozással. Tudod a lányoknak idő kell, még ha ilyet is keresnek amilyen vagy, nem így működik ez... Én is ilyen lányt keresek, de nem írok le egy regényt magamról, meg hogy nekem ki kell.
2014. máj. 2. 09:29
 28/52 A kérdező kommentje:
Esetleg azért lehet taszító ez a kérdés mert zavar titeket hogy túl sok nyíltságot és szeretetet mutatok. Azt a lányt akit én keresek nem fogja taszítani ez a kérdés! :) Ezt garantálom! :)
2014. máj. 3. 23:43
 29/52 anonim válasza:

talaltal mar part?

21 L

2014. máj. 12. 22:38
 30/52 anonim válasza:
Szerintem se tegyuk tonkre. Ez aztan a nyiltsag es tisztasag! Becsullek ezert! :D Soksikert!
2014. máj. 13. 00:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!