Miért van az, hogy a ronda nők eszik a dumámat, meg elmondanak mindenféle intelligens, lehengerlő és jóképű személynek, miközben a vonzó nők meg sokszor elmebetegnek titulálnak?
Most is pl itt írogat nekem valami 40-es nő (én 20-on éves vagyok), vezető pozicioban dolgozik egy állami cégnél, tehát "normális" nő.
És teljesen rám van izgulva, hogy milyen jó lehetek az ágyban (vagyis a beszélgetéseink alapján biztosra veszi, hogy spriccolva fog élvezni tőlem két lökés után). Meg hogy milyen okos, intelligens és joképü vagyok, blablabla...
Egy átlagosan vonzó nő, meg két mondat után elhajt. Pedig tudván tudom, hogy azok a nők is rám lennének kattanva, ha megütném náluk a lécet. De hát nem, igy maradnak a ronda nők :(
És eközben persze mindenki azt magyarázza, hogy a nők az izgalmas pasikat szeretik...hát kvára...
akkor nem kéne azt bemagyarázni, hogy "bárkit megkaphat az ember", mert ez nem igy van!
Nők tényleg lehet, hogy ebben az illuzióban nőnek fel, mert ők tényleg megkaphatnak önmagukhoz képest sokkal jobb pasikat (mert ugye milyen jogon érdemel meg egy lerobbant ronda vén nő egy fiatal srácot)...De a pasik örülhetnek ha a velük egy szinten lévő csajokat megkapják...jellemzően az önmagukhoz mérten rondábakkal kell beérniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!