Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a ronda...

Miért van az, hogy a ronda nők eszik a dumámat, meg elmondanak mindenféle intelligens, lehengerlő és jóképű személynek, miközben a vonzó nők meg sokszor elmebetegnek titulálnak?

Figyelt kérdés

Most is pl itt írogat nekem valami 40-es nő (én 20-on éves vagyok), vezető pozicioban dolgozik egy állami cégnél, tehát "normális" nő.

És teljesen rám van izgulva, hogy milyen jó lehetek az ágyban (vagyis a beszélgetéseink alapján biztosra veszi, hogy spriccolva fog élvezni tőlem két lökés után). Meg hogy milyen okos, intelligens és joképü vagyok, blablabla...

Egy átlagosan vonzó nő, meg két mondat után elhajt. Pedig tudván tudom, hogy azok a nők is rám lennének kattanva, ha megütném náluk a lécet. De hát nem, igy maradnak a ronda nők :(

És eközben persze mindenki azt magyarázza, hogy a nők az izgalmas pasikat szeretik...hát kvára...

2014. máj. 1. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha az arcuk szép. Normálisak. Szeretni valók. A többi meg kondi. Sportolás.
2014. máj. 1. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek:D
2014. máj. 1. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nézel ki elég jól a szép nőknek.
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak bókolnak, tekintve hogy ők csúnyábbak, nehezebb párt találniuk, és mivel szűkebbek a lehetőségeik, ezért így viselkednek.
 5/10 A kérdező kommentje:

akkor nem kéne azt bemagyarázni, hogy "bárkit megkaphat az ember", mert ez nem igy van!

Nők tényleg lehet, hogy ebben az illuzióban nőnek fel, mert ők tényleg megkaphatnak önmagukhoz képest sokkal jobb pasikat (mert ugye milyen jogon érdemel meg egy lerobbant ronda vén nő egy fiatal srácot)...De a pasik örülhetnek ha a velük egy szinten lévő csajokat megkapják...jellemzően az önmagukhoz mérten rondábakkal kell beérniük.

2014. máj. 1. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki kérdező, mert velem még a ronda nők sem foglalkoznak!
2014. máj. 1. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!
2014. máj. 1. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Te is ronda vagy.
2014. máj. 1. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik neked az a 40-es nő, akkor küld hozzám. Én is 20-on éves vagyok. :P
2014. máj. 1. 20:31
 10/10 A kérdező kommentje:
fu, hát ha megdugnád azt a nőt, akkor szégyent hoznál a korosztályodra.
2014. máj. 1. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!