Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elriaszt ez egy pasit?

Elriaszt ez egy pasit?

Figyelt kérdés
Elriasztja a pasit, ha egy lány ír rá a neten, hogy helyesnek találja és meg szeretné ismerni?
2014. máj. 1. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ellenkezőleg szerintem, legalábbis én örülnék neki :D
2014. máj. 1. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:

normális hetero pasi örülne neki

ha nem ezt teszi, akkor gyanús h valami gázos vele

3/9 anonim ***** válasza:
Fura logikád van o.O illetve gondolkodásod,logika nélkül.
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát elsőre biztosan hanyat vágnám magam. De nagyon kíváncsi lennék, hogy mégis kinek tetszhetek annyira, hogy ő irjon?
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Legrosszabb esetben is lehet haveri kapcsolat de akár barátság is :)

(F)

2014. máj. 1. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egy hetero pasit ez riaszt mindenképp értesítsd a hatósági állatorvost vagy a jegyzőt,hogy veszettséggyanús állatot észleltél a lakókörzetedben.Ők tudni fogják ilyenkor mi a teendő.

Te semmiképp se közelítsd meg,várd meg a hatóság kiérkezését és a továbbiakban működj együtt velük ha szükséges.

Mivan?Rossz helyre írtam?Neem! :)f

2014. máj. 1. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Mostanában annyira hite szegett ürge lettem, hogy nem tudnám komolyan venni egy nő közeledését sem. Lehet pár hónap (vagy év) múlva ez változik, de ez most nem menne, akárhogy is próbálkozok tenni ez ellen az érzés ellen. Szégyen, de nem mernék visszaírni neki, akármilyen jó nő az illető. Elriasztana! Az én hibám, tudom, és sajnálom. 28/F
2014. máj. 1. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem, mert ez kb. semmi. Élőben beszélgetve sokkal hamarabb kerül elő olyan téma vagy körülmény ami el tudja riasztani a másikat.
2014. máj. 1. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nos meg lehet közelíteni a kérdést másfelől is. Ha nekem egy csaj írna, hogy helyes vagyok, akkor erősen felébred bennem a gyanú, hogy ha egy nő ilyesmire képes - velem -, akkor valószínűleg más pasiknak is ugyanilyen könnyedén dobál ismerkedős üzeneteket. Úgyhogy inkább rákérdeznék erre, bár úgyse az igazad mondaná, hogy csak velem ismerkedik jelenleg. Szóval határozottan megkérdőjelezném magamban, hogy érdemes-e ismertséget kialakítani az adott lánnyal, mindenesetre jólesik, mint mindenki másnak.
2014. máj. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!