Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt a csajszi?

Miért csinálta ezt a csajszi?

Figyelt kérdés
Nagyban táncoltam a disco közepén haverokkal, egy csajszi mellett, akit nem ismertem/ismerek, és egyszer csak bevágódott elém, és a farkamhoz nyomta a seggét, majd riszálni kezdte.. Mikor már kezdtem volna én is ráhangolódni le akartam smárolni, de elhúzta a fejét, bólogatott, hogy ne, és odébb ment.. És neem, nem volt büdös a szám, sőt részeg se voltam annyira, és csak úgy arrébb ment..:D Amúgy egy istennő volt..:D

2014. ápr. 30. 23:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, na hallgatunk.
2014. máj. 1. 12:08
 12/16 A kérdező kommentje:
#10 ti nőők..:D Mindig ti kezditek a balhét, és ti akartok kijönni jól belőle..:D Ő jött oda hozzám, nem volt szándékom megfektetni..:D De most ha odajön egy full idegen, dögös csajszi és a seggét a farkamhoz nyomja, mire gondolhattam volna ott abban a helyzetben?:D Vannak kivételek a férfiak között is, én személy szerint még szűz vagyok, pedig nem egy lány ajánlotta volna már fel magát, tehát már itt bukta a sztori, hogy a farkamon kívül másra nem tudok gondolni..:D És nem vagyok meleg, mielőtt valaki félreértelmezné ezt is..:D Csak ilyen téren egy kicsit konzervatív vagyok, nem viszek ágyba minden lányt akit tudnék, és pl jó a segge, vagy szimpi..:D
2014. máj. 1. 13:46
 13/16 A kérdező kommentje:
És most az, hogy le akartam smárolni azzal csak szimplán a jókedvemet akartam fokozni, és esetleg az övét is.;)
2014. máj. 1. 13:49
 14/16 anonim válasza:
haha ez vicces. 1. : ha nem akartad volna azonnal lesmárolni , lehet már a tiéd lenne , mert a lányok nem szeretik ha nyomulósak , szeretnek egy picit küzdeni a pasiért.2. Lehet hogy a kelleténél többet ivott, embert tévesztett ( xdd ) vagy csak szimplán kíváncsi volt a reakciódra , de nem tervezett veled semmit. 3. Nemtudom ez a csaj brutál hülye, mert eléggé félrelehet érteni. xddd
2014. máj. 1. 16:34
 15/16 A kérdező kommentje:
2-3x rámnézett és mosolygott, miközben riszálta a seggét..:D Az is lehet, hogy túl fiatalnak nézett, mivel ilyen "kisfiús" arcom van 18 és fél éves életemre, és ezért gondolta meg magát, hogy inkább ne..:D Van hogy ilyen 14-15 évesnek néznek..
2014. máj. 1. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, csak mert egyik ismerősöm ilyet mesélt nekem még a fogalmazásotok is hasonló.
2014. máj. 1. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!