Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mi a véleményetek az...

Fiúk, mi a véleményetek az extrém hajszínű lányokról?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több lány mászkál az utcán, akik extrém hajszínnel tűnnek ki a tömegből (kék, zöld, rózsaszín, lila, narancssárga, piros).

Érdekelne, mi a véleményetek az ilyen lányokról.

(Igen, nekem is extrém hajam van, és a válaszoktól függetlenül ilyen is marad, csak kíváncsi vagyok =) )

2014. ápr. 30. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy gyerekes, komolytalan, és már rég kiment a divatból ez... 17/fiú
2014. ápr. 30. 08:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek! :-)
2014. ápr. 30. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Anime,cosplay,játékok,japán...Ezek jutnak eszembe róla elsőként,utána az ilyen ismerőseim,mind gyerekes,komolytalan,és álomvilágban él.

Egy lányt ismerek,akinek tök szép kék a haja,és ő kivétel a fent leírtak alól,de sajna a legtöbben még kislányosak,a szex téma is olyan szinten tabu náluk,mintha egy óvodással beszélnék.

Nekem tetszik,ha valaki kilóg a tömegből,a fura színű haj is lehet szép,de arra tippelnék,hogy te is olyan vagy, mint amit fent leírtam.

2014. ápr. 30. 10:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy többeknek a gyerekes szó jutott eszébe :) De ha már személyeskedünk, nem, nem tartom magam már gyerekesnek 23 évesen. Bizonyos szinten komolytalannak talán, mert nem akarok még családot sem pedig gyereket, ami ebben a korban talán már normális lenne. De az is tény, hogy megfelelő partner nélkül miért kéne ilyesmiken gondolkodnom... no mindegy :) Egyébként hajmodellkedem, ezért is a szín, meg az extrém vágás. Bár ez utóbbi nem tatrozik a kérdéshez.

A divatba meg (szerintem) épp most kezd bejönni, mivel egyre többen férnek hozzá ezekhez a festékekhez.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Érdekelnek még vélemények, negatívak és pozitívak egyaránt.

2014. ápr. 30. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Különösebben nem zavarnak, de partnernek nem választanék ilyen lányt. Lehet, hogy hülyének tűnök, de én ilyen vagyok :)

Mert oké, hogy mondjuk jó barátok lennénk, de napi szinten nem szívesen néznék valakit lila hajjal.

2014. ápr. 30. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek.

24F

2014. ápr. 30. 13:04
 7/9 pinkpancser ***** válasza:
72%
Ha így érzi jól magát, akkor miért ne? Nekem is van olyan ismerősöm akinek már régen rózsaszín a haja, van egy halom pirszing és nem sok hely van rajta ami nincs kitetoválva. És a külső ellenére az egyik legkedvesebb, legrendesebb csaj akit ismerek :)
2014. ápr. 30. 16:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat =) Igazából több, és erőteljesebb negatív kritikára számítottam, de teljesen érthető mindenki álláspontja.

Ha esetleg valaki olvassa még a kérdést, örülnék ha válaszolna.

Nekem amúgy vegyesek a tapasztalataim ilyen téren. Páran valóban megfelelnek a felszínes sztereotípiáknak, de szerencsére a nagyobb részükre ez nem jellemző.

Btw: az én arcomban is akad némi orvosi fém, ami sok embert kiakaszt, de érdekes módon még anno középsuliban, sőt egyetemen is elnézték az ilyen baromságaimat, mert mindig letettem annyit az asztalra, hogy a kinézetem a tanárokat ne zavarja.

Rózsaszín hajú, piercinges ismerősöm amúgy nekem is akad, bár nincs (még) széttetoválva, de egy áldott jó teremtés =) Picit egyszerű, meg naiv, de nála kedvesebb, nyitottabb szívű lányt nem igazán ismerek.

2014. ápr. 30. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Csak az a lényeg, hogy az összkép legyen jó.
2014. ápr. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!