Fiúk, mi a véleményetek az extrém hajszínű lányokról?
Mostanában egyre több lány mászkál az utcán, akik extrém hajszínnel tűnnek ki a tömegből (kék, zöld, rózsaszín, lila, narancssárga, piros).
Érdekelne, mi a véleményetek az ilyen lányokról.
(Igen, nekem is extrém hajam van, és a válaszoktól függetlenül ilyen is marad, csak kíváncsi vagyok =) )
Anime,cosplay,játékok,japán...Ezek jutnak eszembe róla elsőként,utána az ilyen ismerőseim,mind gyerekes,komolytalan,és álomvilágban él.
Egy lányt ismerek,akinek tök szép kék a haja,és ő kivétel a fent leírtak alól,de sajna a legtöbben még kislányosak,a szex téma is olyan szinten tabu náluk,mintha egy óvodással beszélnék.
Nekem tetszik,ha valaki kilóg a tömegből,a fura színű haj is lehet szép,de arra tippelnék,hogy te is olyan vagy, mint amit fent leírtam.
Érdekes, hogy többeknek a gyerekes szó jutott eszébe :) De ha már személyeskedünk, nem, nem tartom magam már gyerekesnek 23 évesen. Bizonyos szinten komolytalannak talán, mert nem akarok még családot sem pedig gyereket, ami ebben a korban talán már normális lenne. De az is tény, hogy megfelelő partner nélkül miért kéne ilyesmiken gondolkodnom... no mindegy :) Egyébként hajmodellkedem, ezért is a szín, meg az extrém vágás. Bár ez utóbbi nem tatrozik a kérdéshez.
A divatba meg (szerintem) épp most kezd bejönni, mivel egyre többen férnek hozzá ezekhez a festékekhez.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Érdekelnek még vélemények, negatívak és pozitívak egyaránt.
Különösebben nem zavarnak, de partnernek nem választanék ilyen lányt. Lehet, hogy hülyének tűnök, de én ilyen vagyok :)
Mert oké, hogy mondjuk jó barátok lennénk, de napi szinten nem szívesen néznék valakit lila hajjal.
Köszönöm szépen a válaszokat =) Igazából több, és erőteljesebb negatív kritikára számítottam, de teljesen érthető mindenki álláspontja.
Ha esetleg valaki olvassa még a kérdést, örülnék ha válaszolna.
Nekem amúgy vegyesek a tapasztalataim ilyen téren. Páran valóban megfelelnek a felszínes sztereotípiáknak, de szerencsére a nagyobb részükre ez nem jellemző.
Btw: az én arcomban is akad némi orvosi fém, ami sok embert kiakaszt, de érdekes módon még anno középsuliban, sőt egyetemen is elnézték az ilyen baromságaimat, mert mindig letettem annyit az asztalra, hogy a kinézetem a tanárokat ne zavarja.
Rózsaszín hajú, piercinges ismerősöm amúgy nekem is akad, bár nincs (még) széttetoválva, de egy áldott jó teremtés =) Picit egyszerű, meg naiv, de nála kedvesebb, nyitottabb szívű lányt nem igazán ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!