Mi a véleményetek azokról a lányokról akiknek extrém hajszíne van? (Pl. Kék, lila, rózsaszin)
Feltűnési viszketegségben szenvednek, onnantól kezdve én elkerülöm, mert idegesítenek az ilyen emberek.
A képen látottak meg különösen... még csak nem is egyediek, tipikus tömegbirkák, és viccként még meg vannak győződve, hogy ők aaaaaaaaaaannyiraaaa egyediek meg trúúúúk meg blabla. :D
Őszintén szólva van, akinek jól áll, de az elmúlt 20 évben ha 2 olyat láttam...
Nekem nem a hajszínükkel van problémám hanem a hajuk fazonjával meg az öltözködésükkel, azt hiszem ez a scene stílus. Nagyon eröltetett.
Viszont egy visual-kei stílusú emberen már tetszik.Meg úgy egyátalán is.
Nekem nagyon bejön, főleg a vörös/kék. Persze az is ha csak egy csík, de a full vörös sztem nagyon ott van. Most arra az erős vörös színre gondolok. A kék lehet h jobban mutat feketével párban.
21/F
Ha az egész rózsaszín az kicsit már túlzás.
Az egyik osztálytársamnak fekete a haja és néha be szokott festeni pár tincset pinkre vagy lilára. Az szerintem sokkal jobb. :)
Na akiket belinkeltél kérdező,nekik nem áll jól!
Viszont ismerek olyan csajszit,akinek 3hetente más a haja,ilyen extrém színekben(volt már neki kék,zöld,rózsaszí,-szinte minden árnyalatban és csíkozással különböző fazonokkal),na neki gyönyörű szép volt mindig a haja.Egyszerűen olyan a karaktere,hogy k.jól néz ki mindig:)))))
Nekem nincs bajom ezekkel a hajszínekkel,de kevés embernek áll jól sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!