Candykiller kérdése:
Mi a véleményetek azokról a lányokról akiknek extrém hajszíne van? (Pl. Kék, lila, rózsaszin)
2011. dec. 17. 08:37
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de nem mindenkinek és nem minden formában néz ki jól.
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ! nekem egyébként nagyon tetszenek*.*
2011. dec. 17. 14:07
13/18 anonim válasza:
14/18 A kérdező kommentje:
na ez pl nem tetszik :S
2011. dec. 17. 20:19
15/18 anonim válasza:
nekem a linkeltek közül csak a kék hajún tetszik,mert az úgy van megcsinálva,hogy olyan tündéres legyen ne pedig feltünősködő(a másik 2 kép azért nem tetszik mert a stílusuk ilyen scene v mi)
16/18 anonim válasza:
fazontól is függ, meg hogy ki viseli. abban egyet kell értenem, hogy nem mindenkinek áll jól>_< én is extrém hajszínűek közé tartozom az kb ezüstfehéres-fekete kombós hajammal, és eléggé meg szokták nézni, de a többség szerint jól áll xD Az viszont irritál, hogy egyből beskatulyázzák az embert h "fúj feltűnési viszketegségben szenved egytől egyig, hülye nyomorékok". Azt aláírom hogy biztosan van aki ezért (is) festet extrém színt, de arra soha senki nem gondol, hogy egyszerűen csak ez tetszik neki? XD Úgy tűnik, ez annyira túl egyszerű, hogy az emberek már bele se gondolnak mint lehetőség... XD Én pl kifejezetten utálom hogy megbámulnak, de úgy vagyok vele, hogy mint szükséges rosszat elviselem, cserébe pedig lehet olyan a hajam, ami nekem(!) tetszik, mert számomra ez a legfontosabb :'D Nekem egyébként tetszik az extrém színű haj, kivéve mikor ilyen 50 fölötti vén nőn látom a rikító narancssárgát, na az úgy odab*sz. Nem illik a korához, idétlenül néz ki :/
17/18 A kérdező kommentje:
^^ dettó így gondolom
2011. dec. 20. 15:53
18/18 anonim válasza:
Nekem most gesztenyebarna élénkvörös, türkizzöld és lila csíkok vannak a mohikán hajamban:D Megbámulnak elég sokszor, de én szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!