Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiú animefanoknak. Mennyire...

Fiú animefanoknak. Mennyire érdekelne egy shounen animés/mangás lány?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 30. 01:33
1 2
 11/18 Aiji válasza:
Én most pofátlan leszek és nyilatkozom a lányok nevében vagy legalábbis a sajátoméban :P Nekem volt animés barátom 4 hónapot bírtam ki mellette és nem csak az animékről beszélt hanem a játékokról is.... Szóval először mindenképpen meg kéne kérdezni hogy játszik e valamilyen játékkal és ha nem akkor és ha csak nyitott rá szép lassan beinvitálni a játékok világába és nem egyből a mély vízbe dobni XD és ha esetleg netalántán yaois az illető és netalántán olyan játékkal játszok pl.: DRAMAtical Murder akkor a yaoi témát semmiképpen ne feszegessük mert ott atom robbanás lesz és egyből megismered a lány pszihopata énjét. Az anime szerintem mindegyik besorolása mehet mert nekem is van lányismerősom aki inkább a yuri meg a hentai felé hajlik és hetero. De ez tény hogy egy animésnek jobb egy animés mint egy yoloswag páva XD Bocs hogy lány létemre belepofátlankodtam a férfiak beszélgetésébe :)
2014. máj. 1. 11:02
 12/18 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal h a fiúk/férfiak java része játszik és tudom h szeretnek róluk beszámolni. Én szívesen és örömmel hallgatom őket. Régen megszállottan toltam a M.U.-t, Metin2-t és a Medal of Honor-t (mert akkor még ezek voltak divatban) Van egy bátyám aki rengeteget játszik, sőt, apám is amikor itthon van. (Még a magyar tanárom isxD) Tudom, h milyen érzés mikor megpróbálnak megtanítani vmire benne. Jó párszor végignéztem néztem a tesómat. Szeret odahívni magához :D Ma is több mint 2 óráig hallgattam őt a LOL-ról. Cseppet sem zavart. Élveztem.

Hát nem is a kapcsolat elején kell az ilyeneket odavágni elé. Szép lassan így is úgy is kiderülnének a legapróbb dolgok is. A yaoi-yuri-hentai dologra meg csak annyit h (majdnem)mindenki szereti az erotikát. Az már más h milyen formában. Emiatt nem kéne elítélni egy személyt. Csak akkor h olyan módon fejezi ki ami már nem tolerálható.

Szerintem nem igazán lehetne bármilyen besorolású. Ezért írtam oda h 'shounen'. Én spec nem rajongok a schoollife-ért vagy a shoujo-ért.

Hát, igen. Ezeket a kifejezések nem igazán szeretem. Sőt.

Kicsit nehéz volt kiigazodni a kommenteden mert olykor nem tudtam eldönteni h most kire érted. Aztán szép lassan össze állt a kép.

2014. máj. 1. 12:02
 13/18 anonim válasza:

Mondom a végén még tényleg kiderül, hogy a szomszédban laksz xD

Szintén Baranya-megye :P

Annak is szinte a legalján.

Itt: [link]

2014. máj. 1. 15:52
 14/18 oliwer015 válasza:

na igen nem sok olyan lány van akit nem zavar ha az ember játékokról beszél. pár haverommal egyre kevésbé jövök ki mert javarészt játékokról és animéről szeretek beszélni

17/F

2014. máj. 1. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Ohh nagyon is érdekelne egy animés/mangás/"kocka" csaj. Csak éppen a saját korosztályomból, vagy legalábbis a közeléből, ami 18-30 közé tehető, legalábbis nagyjából.

De biztos megtalálod a megfelelő pasit. ;)

26/F

2014. máj. 2. 23:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon hülyén tettem fel a kérdést. Nem társkeresés céljából tettem fel hanem csak úgy.
2014. máj. 3. 01:04
 17/18 anonim válasza:

Látom már le is rohantak téged :D

Valóban jó lenne találni egy "shounen animés/mangás lány"-t a közelemben. Szívesen elbeszélgetnék. Mondjuk én Somogy megyében lakom. 17/F

2014. júl. 21. 06:20
 18/18 anonim válasza:
Attól függ mennyibe kerül.
2015. dec. 16. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!