Szeretnék animés csajokkal ismerkedni valaki ajánlana valami helyet vagy weboldalt?
Omegle.com, érdeklődési körökhöz beírod, hogy "anime", magyarra állítod az oldalt és így országon belül dob össze hasonló érdeklődésikörű emberkékkel.
Ha jobb megoldást szeretnél, irány a con!
Énis animés csaj vagyok, én pl. facebook-on vagyok animés csoportokba. Ott ismerkedhetsz lányokkal. :)
L/17
Én meg animés srácokkal,de sajnos kevesen vagyunk animések,még kevesebben,akik felvállalják :/
Szerintem menj el az őszi mondoconra,ha megteheted,én is és egy barátnőm is most fogunk először menni! :DD :)
16/l
Menj el a Con-ra. Ott sokan vannak.
Vagy azt vettem észre, hogy szeretnek LOL-ozni is.
Vagy manga-bolt?
Harmadik vagyok.
Hát,ha nincs kivel elmenj,akkor én pont most csatlakoztam egy animés csoportba,írj egy privit,hátha vannak fiúk is(gondolom csajozni inkább fiúkkal mennél :P :)),akkor elküldöm a címét,meg majd mondok helyzetjelentést.:DDFelőlem beszélgethetünk animékről is,elég sokat nézek,de ami fiúsabb az a Naruto(Shippuuden),Bleach(ezeket imádom),One Piece,Beelzebub,Katekyo Hitman Reborn,Death Note,Guilty Crown,Fairy Tail.(nem tudom ezek közül szeretsz-e valamit)
Még egy fiúval se találkoztam,aki anime fan,szerintem a lányok átlagban többen animések.:)
Nem sok animés csaj van... Valahogy nekem több animés pasi ismerősöm van, mint csaj, pedig mindet személyesen ismertem meg a sulikban ahova jártam/járok.
Conra tényleg nem lenne rossz elmenni, ha már így említették páran... :D
Egyébként animeaddictson van chat is, remélem jól írtam az oldal címét.
A conra egyedül is el lehet menni és ott csatlakozni másokhoz.
Én pl sorbanállás közben ismertem meg azt a csoportot, akikkel most is vagyok.
Utolsó: te se voltál még lányokNagyon látható többségben vannak a lányok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!