EMo-rocker pasinak tetszhet egy normál külsejű/stílusú lány?
A pasi 23 éves , régebben emo lehetett, de ebből annyi maradt meg nála, hogy mindene fekete, meg hosszabb a haja, most inkább olyan rocker feeling jön le róla, de a kettő keveredése megvan. Ettől eltekintve kedves, okos... Emberileg rendben van, agyilag fel is nőtt, csak a külseje olyan hogy kitűnik vele a tömegből.
Szerintetek egy normális kinézetű és stílusú lány érdekelheti?
mert a rockerek emberileg miért ne lennének rendbe? én sose voltam emo-s,de nekem is mindenem fekete,szerintem inkább metálos, és a metálosok a legjobb emberek akiket ismerek(persze mindenhol vannak kivételek,itt is vannak gyökerek)
amúgy igen érdekelheti,de nekünk vannak gondolataink a világról és az ilyen médiarabszolga emberekkel nem igazán foglalkozunk(kinek nem inge,nem veszi magára)
"mert a rockerek emberileg miért ne lennének rendbe"
már hogy a fenébe ne lennének rendbe, de én most nem általánosítottam, csak konkrétan leírtam ami a pasiról eszembe jutott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!