Johny11 kérdése:
Hogyan közeledjek egy arab lányhoz? Sürgős
Figyelt kérdés
Egy nyelvsuliba járok vele, másfél hetem van elhívni valahova mert utána megy tovább angliába tanulni! A nővére itt tanul fogorvosnak! A gyönyörű arab lány 19 éves kendőt visel nem beszél sokat de ha kérdezek tőle hosszan válaszol és ő is kérdezget rólam :) Tudom h mi a helyzet a kívülállókkal de ha világot járja tanulás céljából és a kendőn kívül minden átlagos hogyan próbálkozzak! Segítsetek! Sürgős Köszi Jani2014. ápr. 29. 22:34
3/5 anonim válasza:
Elrabolnak és kivágják a ku*va vesédet. :D
4/5 anonim válasza:
mondjuk úgy, hogy beszélgetsz vele, megmondod, hogy hiányozni fog, ... és figyeled a reakcióit, a többi meg a reakciók alapján ..
5/5 anonim válasza:
Azért ezzel óvatosan. Ha nem tervezel hosszútávra, értsd: Nagyon-nagyon hosszú távra, ne nagyon mássz bele a dologba.
Egy afférral nem csak saját magad, hanem őt is veszélybe sodorhatod.
Nyílván ez is családfüggő, de én nem kockáztatnám meg. Komolyan veszik az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!