Nektek nincs elegetek a megélhetési kamu dj kurv*kból? Szerintem rohadt irritálóak.
Figyelt kérdés
100-ból jó ha 1 dj nő, de nem Magyarországon, mi a playmate dj r*bancok hazája vagyunk. Gondolok itt Metzker Viki, Julia Carpenter, Seherezádé, Kustáczi Linda, Voksán Virág és társaira. Miért van ez? Kell valami fedősztori a "dubajozáshoz"? Miért hívnák őket mindenhova, amikor 1 darab saját számuk sincs? Mert plusz szolgáltatás a szex? Ha van saját számuk, azt is ghostproducerekkel íratták. Jó példa erre dundika, aki csak pár hónapig volt dj, de már volt saját száma is, ügye senki se gondolja komolyan, hogy ennyi idő alatt kitanulta a stúdió munkákat, a Dj-skedést normálisan és ő csinálta a számokat? Beülnek a stúdióba a nagy műkörömmel póthajjal, és elkezdik tekergetni a potmétereket meg játszani a midi billentyűzeten? Ügye ezt senki se gondolja komolyan... :D Az emberek is hibásak, miért van rájuk kereslet? Kiállítanak valami sötét r*bancot egy előre megcsinált mixel azt rázzák a mű csöcsüket.... szánalmas :D2014. ápr. 29. 18:55
11/22 anonim válasza:
csak egy botfülű nem tud különbséget tenni 2 elektronikus zene közt
12/22 anonim válasza:
én nőként és dj-ként mondom ezt, hogy borzasztó...szerintem az emberek többségének amúgy sincs fingja arról, hogy mennyi a beleáldozott munka egy-egy jó szettbe (és egyáltalán az út oda, hogy egyszer egy jó szettet összehozz)...underground berkekben zenélek, hál Istennek ott talán azért kevés a kamu női dj (bár tudnék ebből a műfajból is mutatni egy-kettőt...)
szomorú, de ez van...engem nem zavar, hogy nem nyálaznak a pasik előttem, mikor játszom...nem zavar, hogy nem keresek százezreket...imádok játszani és ez bőven kielégít...na meg ha tényleg elismerik a tudásom :)
kár ezzel foglalkozni...:)
13/22 anonim válasza:
Ne nézzed ha nem tetszik! :P Amúgy szerintem igenis jóbulikat csinálnak és a látvány sem mindennapi. ;)
14/22 anonim válasza:
Meg se lepődöm, hogy csak 39%-os vagy...
15/22 anonim válasza:
És ők mióta k.... te szerencsétlen b.u.zi
16/22 anonim válasza:
amióta jó összegért l.eszopnak bárkit Dubai-ba te b.alfasz nyomorék
17/22 A kérdező kommentje:
40%-os te tényleg ilyen naív fogyatékos vagy? gondolom neked zimány linda is szende szűz
2014. máj. 15. 21:18
18/22 anonim válasza:
Jézusom mert aztán a pasik a mai született bárányok mi??
pff
19/22 anonim válasza:
Szerintem meg nem a masikra kell mutogatni -.- mint valami hatéves -.- A kérdés a női "DJ"-kről szólt, mert ok elsosorban nem is azert "nepszeruek', mert jol jatszak, hogy DJ-k, hanem mert tudjak h jo latvany egy szexi csaj a pult mogott, es azt hasznaljak ki, szemben a pasikkal, akik "csak" kamuznak.
20/22 anonim válasza:
De most hogy jönnek idea pasik úristen, még ha van is benne igazság nem is erről szólt a kérdés. Te egy hígagyú feminista vagy ügye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!