Kamu vagy csak óvatos?
5 napja ismerkedem egy nővel egy társkeresőn. Ez napi 2-6 óra beszélgetéseket jelent. A mai napig nem árulta el a teljes nevét és képet is alig akart küldeni magól. Amit küldött tegnap, arról se igazán tudom megállapítani, hogy valóban ő van-e rajta mindkettőn.
Szerintetek hagyjam, mert kamuprofillal van dolgom?
Szerintem ez már gyanús, igen. Ha valakivel ismerkedsz, szándékaid vannak, miért ne árulnád el a neved? Előbb utóbb úgyis kiderül.
Szóval bizonyára titkol valamit.
Elárulta, hogy egy másik társkeresőn is fent van. Ott is az a profilképe, mint azon, amin beszélgetünk.
Tudni kell róla, hogy sose keresett még, mert "aki akar valamit, az megtalálja". Szóval elég egyirányú a dolog. Tényleg jobb lesz, ha hagyom, már csak ezért is, hiába beszélgetünk hajnali 2-ig, nem vagyok bohóc.
Mi az, hogy 2-6 óra beszélgetés? Akkor a hangját csak hallod nem?
Senki nem fogja csak úgy elárulni a teljes nevét idegen férfiaknak a neten, főleg társkeresőn, csak úgy. Honnan tudja, hogy nem egy perverz állat vagy aki utána rászáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!