Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kamu vagy csak óvatos?

Kamu vagy csak óvatos?

Figyelt kérdés

5 napja ismerkedem egy nővel egy társkeresőn. Ez napi 2-6 óra beszélgetéseket jelent. A mai napig nem árulta el a teljes nevét és képet is alig akart küldeni magól. Amit küldött tegnap, arról se igazán tudom megállapítani, hogy valóban ő van-e rajta mindkettőn.

Szerintetek hagyjam, mert kamuprofillal van dolgom?

2014. ápr. 17. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már gyanús, igen. Ha valakivel ismerkedsz, szándékaid vannak, miért ne árulnád el a neved? Előbb utóbb úgyis kiderül.

Szóval bizonyára titkol valamit.

2014. ápr. 17. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Jaja, szerintem is gyanús.
2014. ápr. 17. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyaaanúús.
2014. ápr. 17. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Elárulta, hogy egy másik társkeresőn is fent van. Ott is az a profilképe, mint azon, amin beszélgetünk.

Tudni kell róla, hogy sose keresett még, mert "aki akar valamit, az megtalálja". Szóval elég egyirányú a dolog. Tényleg jobb lesz, ha hagyom, már csak ezért is, hiába beszélgetünk hajnali 2-ig, nem vagyok bohóc.

2014. ápr. 17. 13:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a keresztnevét elmondta, de azt is 3 nap múlva.
2014. ápr. 17. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy 2-6 óra beszélgetés? Akkor a hangját csak hallod nem?

Senki nem fogja csak úgy elárulni a teljes nevét idegen férfiaknak a neten, főleg társkeresőn, csak úgy. Honnan tudja, hogy nem egy perverz állat vagy aki utána rászáll?

2014. ápr. 17. 13:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Társkeresőn beszélünk chaten. Szerinted a tel. számát megadná, ha még a nevét se hajlandó a tudtomra adni? Javasoltam neki jó párszor, hogy jelöljön be Facebbokon, de nem hajlandó, mert akkor gondolom kiderülne, hogy ki is ő. Azt mondta, hogy még senkinek sem árulta el a nevét, de 2 emberrel már találkozott. Nekem nagyon kesze-kusza ez a sztori.
2014. ápr. 17. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Skype-ot is próbálhattad volna. Lehet kamu is, de nemtom ki az aki élvezi hogy több órán át kamuzik másnak.
2014. ápr. 17. 13:40
 9/9 A kérdező kommentje:
A Skype még személyesebb, mint a Fb.
2014. ápr. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!