Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beszélhetek a srácnak az...

Beszélhetek a srácnak az exemről? Az ismerkedős fázisban vagyunk még csak.

Figyelt kérdés

3 hónapja szakítottam a volt barátommal, de még mindig írkál nekem, (én soha nem írok rá, mindig ő), állandóan szid, legutóbb olyanokat írt hogy addig fárasztom a hülyeségeimmel hogy most már bever nekem egyet meg ilyenek...

egy hónapja ismerkedek egy sráccal és úgy érzem hogy egész jókat tudunk egymással beszélgetni, és úgy elmondanám neki ezeket is, vagy erről nem szabad neki beszélnem szerintetek?

2014. ápr. 28. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért ne mondhatnád? Én úgy gondolom, hogy nyugodtan mesélj bármiről annak, akivel ismerkedsz. Ha zavarja, szól. Ha zavarja, és nem szól, akkor balf**sz, és a konfliktusokat se fogja tudni jól kezelni egy kapcsolatban.
2014. ápr. 28. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
NE! Az rohadtul irritáló tud lenni
2014. ápr. 28. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
#2: érdekes, én voltam ilyen helyzetben, és egyáltalán nem irritált... persze lehet hogy csak én vagyok idióta...
2014. ápr. 28. 23:30
 4/10 A kérdező kommentje:
de nem akarok neki a volt barátommal való párkapcsolatunkról beszélni, csak erről hogy még mindig írogat, meg hogy miket, hogy kb azzal fenyeget hogy megver
2014. ápr. 28. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ha ezt, hogy be akar verni egyet ha meg is mondod neki, de nagyon ne emlegesd mert majd beképzeli, hogy az exet keresed benne, vagy csak pótléknak kell, satöbbi.

Nem mindenki veszi jónéven!

2014. ápr. 28. 23:34
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

ha az exed ilyenekkel fenyeget, akkor miért nem tiltod le?

életképtelen vagy

2014. ápr. 28. 23:39
 7/10 A kérdező kommentje:
inkább te vagy az életképtelen, nem ez volt a kérdés
2014. ápr. 28. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
gondoltál már arra, hogy esetleg őt is megkérdezed?
2014. ápr. 28. 23:41
 9/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Az exeddel szakítsd meg a kapcsolatot. Az újnak meg ne beszélj semmiről.. azt fogja inni hogy még mindig az ex jár a fejedben és nem tudsz rá koncentrálni... Ez a tanácsom, sok sikert.
2014. ápr. 28. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:

elsülhet sza-rul,úgyhogy ne.

1.azt hiheti,hogy versenyhelyzetbe akarod őt hozni.

2.illetlenség felhozni az exet.

3.úgy sem tudnád kimagyarázni,hogy te nem válaszolsz neki,vagyis kapcsolatban vagytok valamilyen szinten és ezen sértődik be.

mert jogosan merülne fel,hogy miért nincsen tiltva?

amúgy a fa-szért nem tiltod a fenébe a régit?

2014. ápr. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!