Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy vettem észre, hogy a...

J0keer kérdése:

Úgy vettem észre, hogy a Lányok inkább az egojuk/Önbecslésük növelésére vagy csak poénból vannak fent az Ismerkedős oldalakon és nem pedig tényleges ismerkedés miatt. Vélemény?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #lány #ismerkedősoldalak
2014. márc. 30. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már a hányásnál egy fokkal jobb,akkor már 200 levelet kap.Bár tény,hogy mi férfiak is hibásak vagyunk ezen a téren.
2014. márc. 30. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én annyi perverz, gusztustalan levelet kaptam már ilyen oldalakon, hogy inkább csökkent az önbizalmam. Na meg sok elutasítást is. De! Valós párkeresés miatt szoktam regisztrálni.
2014. márc. 30. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
én is így tapasztalom! az lehet, hogy sok az aberrált fa*sz akik mindenféle beteg levelet küldenek a csajoknak, de ha te ennek ellenére egy normális hangvételben megfogalmazott pofás kis levelet írsz arra se jön válasz. szóval ennyi erővel a fa*rkamat is elküldhetem fotón, teljesen mindegy...
2014. márc. 30. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy regisztrálni komoly szándékkal regisztrál, de a sok perverz hamar elveszi a kedvét..minden pasi vagy a farkát küldi el vagy skypeon kiveri.. csodás lehetőségek szóval én néha csak felnézek unalom űzés gyanánt na igen meg 21 éves vagyok és 50 évesek írnak előszeretettel öregebbek mint a szüleim..ugyan már
2014. márc. 31. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

"Úgy vettem észre, hogy a Lányok inkább az egojuk/Önbecslésük növelésére"

Na most ilyenek is vannak.

De vannak akik tényleg ismerkedés végett regisztráltak fel ilyen oldalra, de ugye ha egy lány csinosan néz ki napi 40-50 levelet is kaphat akár és ugye kedvére válogathat. Ha a lány normális akkor mindenkinek írna, de nem győzné idegekkel és ezért inkább nem is nézi az oldalt.

Én barátnőmet is ilyen oldalon ismertem meg, én voltam a ritka kivétel akinek válaszolt mert a levelem az utolsók közt érkezett be és így még volt benne lelkesedés hogy válaszoljon. Ő mondta hogy rengeteg levelet kapott sokáig, még akkor is amikor már elkezdtünk randizgatni, de mivel személyesen jobban megtudtuk ismerni egymást, így végül letett a levelekről. persze ez rosszul esett neki hogy udvariatlan meg nem tud válaszolni de tényleg én magam is láttam milyen sokat kapott, ezt tényleg nem lehet győzni.

Szóval nem feltétlen kell rosszra gondolni.

2014. márc. 31. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:

hát igen vannak ilyenek meg olyanok is

csak még az tudd bosszantani, hogy nem kapok választ a levelemre

Komolyan még annak is örülnék ha vissza írnák pld: "bocs nem vagy az esetem","nem vagy szimpatikus","Pocsékul meg fogalmazott levelet küldtél, és emlékeztetsz Freddy Kruegere"

Legalább tudnám, hogy mi hibám! :D

2014. márc. 31. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező jó a humorod :D de egyébként vagy nincs idejük rád vagy csak találtak már párt, elvette a kedvük a sok perverz és megse nézték a többi levelet
2014. ápr. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!