Honnan látom/tudom, hogy valaki meleg?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és megszeretném tudni ő is meleg-e , de anélkül, hogy megkérdezném (kicsit bátortalan vagyok.)Mit kell, hogy figyeljek??2014. ápr. 28. 21:58
1/12 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy vannak egyezményes jeleitek.
Fülbevaló, szivárványszínű hajráf, spermafoltos póló, whatever...
2/12 anonim válasza:
próbálj szemkontaktusba kerülni vele, ha mosolyogni kezd rád közben, akkor az lehet jel, de ha bunkó módon megkérdezi, hogy te mi a f...t bámulsz ennyire, akkor ő nem játszik egy ligába veled
3/12 anonim válasza:
Nekem is van fülbevalóm, még sem vagyok meleg. Néha még itthon a spermafoltos póló is megesik :D
4/12 anonim válasza:
Sajnos nincs egyértelmű jel. Én is jártam már úgy, hogy tetszett egy srác, mosolygott, nézett, elpirult, ha beszélgettünk, ilyesmik. Próbáltam hozzá közeledni, egyszer megsimogattam a kezét és nem utasította el, de aztán mikor megkérdeztem tőle, lenne-e kedve találkozni előadás után, elkezdett kerülni engem és gőzerővel csajozni.
5/12 anonim válasza:
Basxki 4-es, te megtérítettél egy homokost :D
Te lehetsz az első homi, akit szentté avathat az egyház, csak még asszem 1 ilyen igazolt csoda kell hozzá.
6/12 anonim válasza:
csak úgy mondom, hogy matematikailag kb semmi esély nincs rá hogy meleg... 50férfiból, 18 körüliből kb 1-2 van.
ezek után nem hiszem hogy az
7/12 anonim válasza:
5-ös nem igazán értem a kommented, de azért a biztonság kedvéért veszek a Vatikánba egy repjegyet.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát köcce az összes kommentet.:Dmajd csak lesz valahogy, de még nem tom hogy:/
2014. ápr. 29. 15:04
9/12 A kérdező kommentje:
és ha azt mondom, hogy ez a srác már többször úgy mond ,,cígatott" pl: feszt piszkál dobálgat meg ilyenek..az valamit jelent??
2014. ápr. 29. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!