Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Oké, hogy van egy rakat...

Oké, hogy van egy rakat csajozási technika de pasizási?

Figyelt kérdés

leginkább csajok, ti hogy szoktatok valakit felszedni ha nagyon tetszik nektek??

fiúk ti mennyire toleráljátok ha egy csaj megy oda hozzátok?

2014. ápr. 28. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg valami ismerősét, barátját, közös ismerőst, hogy szerinte bejössz-e neki.. Ha igen, akkor meg maradnak az utalások... ha nem veszi a lapot, akkor hívd el valahova sétálni vagy a fene tudja.

Fiú vagyok egyébként, úgyhogy nem biztos, hogy igazam van...

2014. ápr. 28. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 26 éves vagyok, de soha nem zavart, ha egy nő kezdeményez. Persze, ha arról van szó, én sem szoktam zavarba jönni, de igazából egy kapcsolatot szerintem mindegy, hogy ki kezdeményez. Ha tetszik neked valaki, beszélgess vele.
2014. ápr. 29. 17:19
 13/13 anonim válasza:

Az kezdeményez akinek a másik fél tetszik. Az élet ilyen egyszerű. A "lovagi kor fiúk csinálnak mindent" dolognak már régen vége van. Persze mi fiúk is legyünk illedelmesek meg ilyesmi legalább is nekem ez a hitvallásom, hogy én próbálok normális lenni a nőkkel, de magam szeretek hülyülni és idiótaságokat csinálni. A fiúk amúgy meg imádják ha egy csaj jön oda, ne aggódj mindenkiben megvan ez a "tetszem neki vagy nem" mechanizmus. Csak általában (szerintem) fiúkban kicsit erősebb a teljesítési vágy miatt, de ezt nem tudhatom, csak vélemény. Mosolyogj szépen, ércelődj,ugrasd kicsit és incselkedj. Ez a legjobb amit szerintem a lányok tehetnek, legyél nyitott és ne ijedj meg! Sok sikert! :)

Üdv. Egy az útját kereső fiatal

2014. máj. 1. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!