Oké, hogy van egy rakat csajozási technika de pasizási?
leginkább csajok, ti hogy szoktatok valakit felszedni ha nagyon tetszik nektek??
fiúk ti mennyire toleráljátok ha egy csaj megy oda hozzátok?
Kérdezd meg valami ismerősét, barátját, közös ismerőst, hogy szerinte bejössz-e neki.. Ha igen, akkor meg maradnak az utalások... ha nem veszi a lapot, akkor hívd el valahova sétálni vagy a fene tudja.
Fiú vagyok egyébként, úgyhogy nem biztos, hogy igazam van...
Az kezdeményez akinek a másik fél tetszik. Az élet ilyen egyszerű. A "lovagi kor fiúk csinálnak mindent" dolognak már régen vége van. Persze mi fiúk is legyünk illedelmesek meg ilyesmi legalább is nekem ez a hitvallásom, hogy én próbálok normális lenni a nőkkel, de magam szeretek hülyülni és idiótaságokat csinálni. A fiúk amúgy meg imádják ha egy csaj jön oda, ne aggódj mindenkiben megvan ez a "tetszem neki vagy nem" mechanizmus. Csak általában (szerintem) fiúkban kicsit erősebb a teljesítési vágy miatt, de ezt nem tudhatom, csak vélemény. Mosolyogj szépen, ércelődj,ugrasd kicsit és incselkedj. Ez a legjobb amit szerintem a lányok tehetnek, legyél nyitott és ne ijedj meg! Sok sikert! :)
Üdv. Egy az útját kereső fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!