Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tokeletes, romantikus randifel...

Tokeletes, romantikus randifele, de csak haver?

Figyelt kérdés

Tegnap talalkoztam egy pasival aki mar regota tetszik nekem. Irt, hogy talalkozzunk, menjunk egyutt biciklizni es ugy is lett. Egy termeszetvedelmi terulet/erdo-be mentunk ahol van egy kis kavezo is. Aztan megmutogatta a kedvenc helyeit az erdoben. Lattunk szarvasokat is es annyira romantikus volt az egesz. Amikor kezdett sotetedni, eljott velem egeszen hazaig, mert tudja, hogy nem vagyok annyira magabiztos biciklizni az utakon. Tanacsokat adott, hogy hogyan csinaljam. Aztan vegul csak leszalltunk a biciklirol es csak setaltunk hazaig. Rengeteg mindent meselt magarol, olyan dolgokat is, amiket az ember nem oszt meg akarkivel. Es az az igazsag, hogy jocskan tulsetaltunk az utcamon. Aztan alig akart elbucsuzni. Valoszinuleg jocskan elkesett a haverjatol, azt mondta, hogy teljesen el is felejtette.

Raadasul egesz delutan mondta, hogy egy dal jar a fejeben, hallgassam meg, ha hazaerek. Meghallgattam. Szerelemrol szol.

Csakhogy kb 2 honapja amikor bevallottam neki, hogy tobbet erzek iranta, akkor azt mondta, hogy kedvel, de nem vonzodik hozzam, mint nohoz. Ami akkor rosszul esett, de vegul csak kapcsolatban maradtunk.

De en csak azt nem ertem, hogy lehet egy ilyen szep romantikus delutant/estet kettesben eltolteni es megis csak haverkent gondol ram. Ez annyira osszezavaro.

2014. ápr. 28. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meggondolta magát azóta.
2014. ápr. 28. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogyhogy meggondolta magat?
2014. ápr. 28. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugy hogy tobbet akar mar... Mit nem lehet ezen erteni
2014. ápr. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!