Lányok, ha randira hív valaki, miért nem lehet igent vagy nemet mondani?
"nem adott egyértelmű választ"
"Semmi válasz"
Most akkor melyik?
3-as: személyesen nem egyértelmű válasz "oké, ha túl leszek a nyelvvizsgán", pl.
facebookon, e-mailben pedig semmi válasz.
A nyelvvizsgás válasz az konkrétan egy igen,csak várnod kellett volna rá.
Én személy szerint egyenes válaszokat adok, mert én is szeretem a tiszta helyzeteket. A fiúk részéről tapasztalom azt, amit te írsz, csak nem randi téren, hanem inkább az érzéseik terén. Nem úgy kommunikálják le, ahogy azt kellene. De senki sem tökéletes, ahogy az általánosító válaszodból kiderül, te sem vagy az.
Én mindig határozottan szoktam megmondani a srácnak, hogy igen, vagy sem. Joga van tudni, ennyivel tartozom neki, ha már vette a bátorságot és elhívott! Azt hiszem a nőnemű vetélytársak talán azért nem mondhatnak semmit, mert zavarban vannak, nem tudják, hogy mit kellene mondani, nem akarják megbántani a fiatalembert. De ezt nem tartom helyesnek, mert megérdemli az őszinteséget. Ha a nemet be is csomagolom, az nemnek fog hatni így is úgy is! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!