Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pék csajok miért szebbek...

A pék csajok miért szebbek sokkal a fizikus csajoknál?

Figyelt kérdés
Statisztikailag nézve persze, kivételek mindig vannak.
2014. ápr. 28. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
hogy a liszt és az élesztő ne bírjon ellenállni nekik
2014. ápr. 28. 11:08
 2/9 PearlDiver ***** válasza:
Többet mozognak, fittebbek. Fizikusnak meg sztem sok olyan kevésbé feltűnő, de okos lány megy, akik így remélnek boldogulni, az eszük által. A pékszakma nem diplomás meló, nincs akkora presztízse (pedig nyilvánvalóan szintén elég fontos).
2014. ápr. 28. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
azt veszik fel péknek, aki jól mutat a kirakatban. a fizikus meg elvan a laborban az örökmozgóval akkor is, ha nem szép.
2014. ápr. 28. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Két pékségben is dolgoztam már.Tapasztalatom az,hogy a pék csajok többsége egy pletykás dagadék.
2014. ápr. 28. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Én meg a szomszéd suliban a pék tanulókból indultam ki, és tízből nyolc nagyon szép csaj.

Ellenben az évfolyamunkban (elit gimi) a jó fizikások?

2014. ápr. 28. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A pékek több szénhidrátot esznek, és ez hatással van a külsejükre.
2014. ápr. 29. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb okos csaj ronda, ez köztudott. Na akkor miről is beszélünk:)!?
2014. máj. 7. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Fizika, matematika, ezek REÁL szakok, ezekre az megy, aki jól tanul és akinek nem megterhelő a komolyabb, nagyobb figyelmet igénylő és bonyolultabb problémákra összpontosító gondolkodás.

A pék szakma alapvetően fizikai munka, betanított szakma.

Annak is megvan a szépsége, és egy pék is lehet kiemelkedően intelligens, de mint szakma, nem igényel tőle annyi szellemi aktivitást.

Azok, akik kinézetre szerencsésebb génekkel születnek, akiknek szimmetrikusabb, kerekebb arcformájuk van, és akiket te csinosnak tekintesz, egészen más módon tudnak érvényesülni, más lesz az emberek megítélése feléjük és így a személyiségük is másként fejlődik.

Kivételek persze vannak, egy valóban gyönyörű (tehát nem agyonsminkelt, egyenfrizurás trend-klón, hanem természetesen szép) lány is lehet okos, és választhat reál szakos tárgyat, de ez elenyésző kivétel és nem szabálytörő cáfolat. Sajnos vagy sem.

Tényleg ennyire magától értetődő, egyértelmű kérdést emeltél ki ÚJRA?

2014. máj. 7. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én pékségbe nem láttam idáig jó csajokat, csak 40+ os túlsúlyos asszonyokat, egyetemen meg azért bőven akadnak szép lányok, mondjuk nem biztos, hogy a fizika szakon, mert arra férfiak mennek inkább, de szerintem elég hülye statisztikát néztél, ha néztél egyáltalán.
2014. máj. 7. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!