Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyi lenne a nagy titok...

Ennyi lenne a nagy titok csajozás ügyben?

Figyelt kérdés

Nemrégiben egy "rosszfiú" ismerősöm elárulta a nagy titkot, hogyan kell csajozni (ő komolyat senkitől sem akar): azonnal felfedni mindent, hogy neked az a nő kell, és elhitetni vele, hogy csakis ő. Innentől sem a külső, sem a belső nem számít annyira, csak igy ez az önbizalom kisugárzás.

Ez igaz? Ilyen "egyszerű" lenne?

2014. ápr. 28. 01:06
 1/10 A kérdező kommentje:
ezeket most mind feljelentem.
2014. ápr. 28. 01:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyán kiröhögnek majd a rendőrségen:D
2014. ápr. 28. 01:17
 3/10 anonim ***** válasza:
nem ez a titok
2014. ápr. 28. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szeretethiányos, kétségbeesett lánykáknál talán beválik. Amúgy viszont hülyeség.
2014. ápr. 28. 01:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Nálam az jön be, ha a pasi nagyon jól el tud szórakoztatni, és őszintén látom rajta, hogy én is őt. És emellett nagyon jól el tudunk beszélgetni bármiről.

Jellemzően az összes pasit, akivel lefeküdtem (5) úgy ismertem meg, hogy kb este felé találkoztunk, és gyakorlatilag másnap estig együtt voltunk (mindenféle testiség nélkül), és csak úgy elszállt az a 24 óra, az alvás se hiányzott. Na akik ezt el tudják érni, az nyert ügy. Nálam. Mondjuk ezekből azért komolyabb dolgok is lettek, kivéve még az utolsóból, az alakulóban van.

2014. ápr. 28. 01:53
 6/10 anonim ***** válasza:
kac-kac a "a nagy titok" ennyire nem lehettek ostobák, de most komolyan
2014. ápr. 28. 08:06
 7/10 anonim ***** válasza:
szóval a titok h szerelmet vallasz fűnek fának? lol nagy pofáraesések ...3...2...1
2014. ápr. 28. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem a nagy titok a Mercedes 350SEL kulcsa, amit közben leteszel az asztalra.
2014. ápr. 28. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
A titok a jó humor, a határozott megjelenés, a készség, hogy könnyen kialakíts bizalmas légkört. Nekem ez lassan 30 éve tökéletesen beválik.
2014. ápr. 28. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:
30 éve? Akkor miért nincs még feleséged? :)
2014. ápr. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!