Ennyi lenne a nagy titok csajozás ügyben?
Nemrégiben egy "rosszfiú" ismerősöm elárulta a nagy titkot, hogyan kell csajozni (ő komolyat senkitől sem akar): azonnal felfedni mindent, hogy neked az a nő kell, és elhitetni vele, hogy csakis ő. Innentől sem a külső, sem a belső nem számít annyira, csak igy ez az önbizalom kisugárzás.
Ez igaz? Ilyen "egyszerű" lenne?
Nálam az jön be, ha a pasi nagyon jól el tud szórakoztatni, és őszintén látom rajta, hogy én is őt. És emellett nagyon jól el tudunk beszélgetni bármiről.
Jellemzően az összes pasit, akivel lefeküdtem (5) úgy ismertem meg, hogy kb este felé találkoztunk, és gyakorlatilag másnap estig együtt voltunk (mindenféle testiség nélkül), és csak úgy elszállt az a 24 óra, az alvás se hiányzott. Na akik ezt el tudják érni, az nyert ügy. Nálam. Mondjuk ezekből azért komolyabb dolgok is lettek, kivéve még az utolsóból, az alakulóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!