Mi a titka azoknak a fiúknak, akik könnyen becsajoznak, elég lenne a jóképűség+magasság vagy valami más kell ide?
Mert rosszul csinálod. Nem facebookon kell csajozni, meg városban leszólítgatni nőket.
Komolyan mondom, egyeseket már tanítani kellene...
"latin tipusú" = cigány? Ha a csaja is az akkor meg ne lepődj meg ők "eltérő kultúra" ahol kb. 10 perc ismerkedés aztán mehet a fákk.
Elvileg az északaiakat jobban szeretik a csajok valamiért. Pedig elvileg ti vagytok a mutánsok. És nem az "árják" mint aminek tartjátok magatokat.
Mondjuk én a kettő közt állok szóval én egyikhez sem tartozok igazán.
Van egy ismerősöm, nagyon durva a gyerek. Nincs 160 centi, haja alig van, mégis pikk-pakk becsajozik bármikor.
Oké, azt el kell ismerni, hogy nagyon szép izmos. Nem gyúrósan, hanem szálkás, arányos izmai vannak. Odafigyel az öltözködésére is, soha nem láttam még mackóban, lógós pólóban, stb. Szinte mindig farmer, ing van rajta, ami egy elég férfias összeállítás.
De nem is ez a lényeg. Ez csak az alap. A lényeg az, hogy olyan dumája van, hogy attól az ember lánya teljesen beindul. Tapasztalat, ha beszélgetünk, engem is magával ragad. Szórakoztató, mindenhez hozzá tud szólni, bókol, de nem úgy, hogy utána rögtön rám mászik, hanem csak egyszerűen rám néz és azt mondja, de jól nézel ki ma, ilyesmi. És látom rajta, hogy nem is akar felszedni, és ez még jobban beindít. De nyilván nem lesz semmi, mert a párom legjobb barátja :D
Sok esetben ott rontják el a srácok, hogy túl hamar nyomulnak. A nők agyát húzni kell egy kicsit. Például bókolni, de úgy, hogy utána nem akarsz rögtön semmit. Idővel minden nőt bosszant ez a helyzet, miért nem lép már, stb. És ha jól csinálod, akármilyen adottságokkal úgy fel lehet húzni bárkit, hogy ő maga veti rád magát az első adandó alkalommal.
Ha meg kiderül, hogy mégsem így van mert aki ronda az ezt sosem fogja elérni - akkor aztán csinálhatod örökké a dolgot sosem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!