Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan beszéljek vele?

Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés
van egy csaj, tetszik, fél éve próbálok beszélni, ezt így el is szoktam tervezni hogy beszélek vele, de amikor ott a lehetőség akkor elszáll minden bátorságom és nem tudok, facebookon nem fogok beszélni vele, mert nem ír vissza.. tippek hogy hogyan beszéljek vele, vagy gyűjtsek bátorságot beszélni vele?

2014. ápr. 27. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
beszéltél vele?:)
2014. ápr. 30. 22:58
 12/13 A kérdező kommentje:
nem, vagyis egy kis társaságba reagált azokra amit én mondtam, de sztem nem volt hatása :/
2014. ápr. 30. 23:05
 13/13 anonim válasza:
Eleve az mi, hogy latta amit irtal de nem valaszol... Sztem ez megmond mindent. Megha nem is tetszenel neki akkor is legalabb valaszolhatna, de igy meg az eselyt sem adja meg. Mindenesetre odamehetsz hozza nincs mit veszitened.
2014. máj. 31. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!