Hogyan beszéljek vele?
Figyelt kérdés
van egy csaj, tetszik, fél éve próbálok beszélni, ezt így el is szoktam tervezni hogy beszélek vele, de amikor ott a lehetőség akkor elszáll minden bátorságom és nem tudok, facebookon nem fogok beszélni vele, mert nem ír vissza.. tippek hogy hogyan beszéljek vele, vagy gyűjtsek bátorságot beszélni vele?2014. ápr. 27. 23:09
2/13 A kérdező kommentje:
inni nem fogok :)
2014. ápr. 27. 23:16
4/13 anonim válasza:
Látta, és nem ír vissza? Mert az nagy szívás..
5/13 A kérdező kommentje:
az, meg tudomásom szerint furának tart, amikor ő se nagyon ismer, csak annyira, hogy furának tartson
2014. ápr. 27. 23:23
6/13 anonim válasza:
Hol szoktad látni, egyedül szokott lenni?
7/13 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy más szerzi meg, ha álladóan húzod az időt! Ne félj, csak egy lány, nem fogja leharapni a fejed. :)
8/13 A kérdező kommentje:
suliba mindennap, de egyedül nem nagyon :/
2014. ápr. 28. 22:00
9/13 anonim válasza:
Ha középiskolás vagy itt lesz a ballagás és oda mehetsz csak úgy simán ismerkedni
10/13 A kérdező kommentje:
hát most lesz ballagás de én csak meghívott vagyok :D oda tudok menni, meg elötte is ha már találkoznék vele :)
2014. ápr. 29. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!