Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék lányokkal ismerkedni...

Szeretnék lányokkal ismerkedni. Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Voltam már férfival, többel is, de szerelmes még sohasem voltam és az együttléteket sem élveztem. Nem állítom, hogy leszbikus vagyok, csak ki szeretném próbálni, hátha ez volt a probléma. Ha ez sem jön be, akkor biztos az eddigi kapcsolataimban a fiúkkal volt probléma. Viszont nem szólíthatok le lányokat csak úgy. Úgy érzem, az elítélő társadalom miatt ez kemény menet lesz, de nincs jobb ötletem.

Leszbikusoktól kérnék tanácsot itt, vagy akár privátban, hogy hogy működik ez az egész, az ismerkedés és a kapcsolat.

2014. ápr. 27. 11:02
 1/4 Mr. Truth ***** válasza:
0%
Itt csak divatleszbiket találsz... Elolvasnak pár sort valami erre szakosodott magazinbol és akkor ők most leszbik mert jól hangzik... Az igazi leszbikus nőket Kalocsán találod nagy koncentrácioban de ők rá is haraptatnak a küszöbre...
2014. ápr. 27. 11:05
 2/4 anonim válasza:
Vannak leszbikus bár-oka nagyobb városokban ahova felnézhetnél, és társkeresőt is ajánlom, persze van rá esély az átverésre, elismerem nem vagy könnyű helyzetben.
2014. ápr. 27. 17:19
 3/4 anonim válasza:

Nálam kezdheted, akár privátban is írhatsz. :)

19/l

2014. ápr. 28. 05:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Először is ott van a baj hogy nem szerelemből feküdtél le fiúval,ami elég sajnálatos,tudod ahhoz szerelem kell
2014. ápr. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!