Kaposváron hol lehetne ismerkedni normális lányokkal?
Üdvözlök mindenkit!
Már tanácstalan vagyok mert sajnos nem tudom mit tegyek...magányos vagyok és nagyon jó lenne nem csak a munka tanulás és a sport lenne az életem hanem egy normális társ.
Diszkó kizárva mert itt Kaposváron inkább 15-18 évesek járnak meg a kisebbség szóval ez nem megy...a sport megint nem jó mert az a foci. Munkahely meg megint nem oké mert a kollégák csak srácok. :)) Elvi okokból a netes társkeresők nem jók mert nekem nem igazán tetszik az, hogy a neten ismerkedjek. Már én is nevetek ezen a vergődésen, de a kérdés hol ismerkedjek? Kezdjek el leszólítani lányokat az utcán? :D Meg nekem azért sincsen baráti köröm mert Budapesten éltem sokáig...Szóval tudna nekem valaki tanácsot adni? Hihetetlen mert annyi párt látok kéz a kézben és csak mosolygok "De jó nekik!" de legbelül ilyenkor szomorú vagyok..Lehet velem van a baj? :)
29 ffi
Menj ki meccsre! Csomó rendes, szexi csaj van ott, meg különben is egy élmény ;)
Csak a Rákóczi! :D
:D Nem rossz, de az a baj mostanság eléggé gyönge a csapat és a nézők is ezért kevesen vannak :)) Akik vannak azok meg olyanok mint a TIPSZMIX Csabi...:D istenem..pff
Azért köszi :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!