Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fura, ha?

Mennyire fura, ha?

Figyelt kérdés
bejelölök valakit fb-on, akivel még csak kettő mondatot beszéltem, és a nevemet sem tudja? És mit írjak neki, hogy ne nézzen teljesen hülyének? Kérlek segítsetek, nagyon magányos vagyok, és nagyon örülnék a társaságának. 17/f

2014. ápr. 26. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
visszaigazolt már?
2014. ápr. 26. 21:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem.
2014. ápr. 26. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
helyes srác vagy?
2014. ápr. 26. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért vagy magányos, mert nincs barátnőd, vagy haverjaid sincsenek? Ma már valszeg nem igazol vissza, de legkésőbb hetfőn sztem szólítsd meg és beszéljetek. Pl. Emlékszel még 9.-re amikor csokit adtam neked valentinkor. Van a lánynak pasija? Vagy csak barátodnak szeretnéd?
2014. ápr. 26. 22:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok helyes. Kövér vagyok, furán öltözködöm, és furán viselkedem.

Nem tudom. Hogy szerethetnék kapcsolatot egy olyan lánnyal, akit nem is ismerek? Nekem egy kapcsolat sokkal többet jelent, mint általában a velem egykorú embereknek. Csak barátot szeretnék találni. Ha pedig úgy alakul, hogy ő benne találom meg azt, akivel lesz szeretném élni az életem hátralévő részét és ez kölcsönös, akkor Én lennék a legboldogabb ember a világon. :)

2014. ápr. 26. 22:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Felvett. De gyáva voltam írni, és elment. .__.
2014. ápr. 26. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:

-L-

Küldj neki valamit, füstjel, whatever.

2014. ápr. 26. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
miért nem mertél írni? írd neki, hogy Szia, mizu? és akkor elindul a beszélgetés már
2014. ápr. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!